Lifestyle

Survivor spoiler: Γνωστός ποδοσφαιριστής μπαίνει στο παιχνίδι

Survivor spoiler: Γνωστός ποδοσφαιριστής μπαίνει στο παιχνίδι
Survivor spoiler: Νέοι παίκτες αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

εν έχουν τέλος οι νέες προσθήκες παικτών στο «Survivor 4». Ο Αλέξης Μίχας, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ποιος είναι ο άνδρας που θα ταξιδέψει σύντομα στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είναι 30 ετών και είναι επιχειρηματίας.

«Έψαχνα χθες αναλυτικά το Instagram του για να δω ποιος είναι αυτός ο παίκτης που φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο και είδα δύο κομβικές φωτογραφίες με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η μία είναι από τα γενέθλιά του, τα 29α γενέθλιά του. Η άλλη είναι από την ημέρα της ορκωμοσίας του στον στρατό. Πολύ προσωπικές φωτογραφίες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ τους. Σίγουρα έχουν μια στενή σχέση. Η Μαριαλένα τώρα είναι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη» ανάφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και χώρισαν πριν από τέσσερις μήνες.

Να σημειώσουμε πως ο Σάκης Κατσούλης υπήρξε ποδοσφαιριστής  και έχει αγωνιστεί, εκτός της Προοδευτικής, σε Καλλιθέα, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό, Ασπρόπυργο, Αήττητο Σπάτων, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης και Παναιγιάλειο. Και μάλιστα είχε. σκοράρει σε αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου, με προώθησή του στο 93 σε κόρνερ της ομάδας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments