Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 1Ε/2021

ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 1Ε/2021
ΑΣΕΠ: Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 1Ε/2021, του ΑΣΕΠ

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 1Ε/2021, του ΑΣΕΠ. Μέσα από τον διαγωνισμό θα προσληφθούν 16 μόνιμοι υπάλληλοι στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) .

Ζητούνται υπάλληλοι Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00.

Γνωστικό αντικείμενο – εξειδίκευση και κλάδος της προκήρυξης:

  • Μηχανικών
  • Νομικών
  • Οικονομολόγων
  • Πληροφορικής
  • Στατιστικολόγων
  • Χημικών, Βιολόγων, Γεωτεχνικών, Περιβαλλοντολόγων

Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι προκείμενου να αποστείλουν σωστά την αίτηση θα πρέπει να εκδώσουν το παράβολο 3,00 ευρώ, το οποίο προμηθεύονται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου – Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις και για περισσότερα του ενός γνωστικά αντικείμενα. Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση ή υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών γίνεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην προκήρυξη και στην συμπλήρωση της αίτησης καθώς, ο διαγωνισμός ζητά από τους υποψηφίους και συνεκτιμώμενα προσόντα.

Γενικά Προσόντα Πρόσληψης

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  • Να είναι Έλληνες πολίτες
  • Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Για τους ανωτέρω πολίτες απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων του οικείου κλάδου, η οποία αποδεικνύεται με Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας .που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας
  • Επίσης αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γίνονται επίσης δεκτοί, για πλήρωση των προκηρυσσομένων θέσεων, Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί, που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο καθώς και ομογενείς εξ Αιγύπτου, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας .
  • Να έχουν την υγεία
  • Να μην έχουν κώλυμα διορισμού ούτε κατά τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο διορισμού
  • Οι άνδρες κατά τον χρόνο διορισμού πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές Εξαίρεση.
  • Να κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα/ιδιότητες (π.χ. πτυχίο, διδακτορικό δίπλωμα, μεταπτυχιακό τίτλο, τίτλο ξένης γλώσσας, γνώση χειρισμού Η/Υ), όπως και τα απαιτούμενα πιστοποιητικά αναγνώρισης και ισοτιμίας των πτυχίων τους – εφόσον τα τελευταία αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αιτήσεως συμμετοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments