Ελλάδα

Κίνηση έκπληξη το OPEN

Κίνηση έκπληξη το OPEN
Δημιουργεί ειδική ενότητα για τον καιρό.

Μετρώντας μόλις τρία χρόνια τηλεοπτική ζωής -από τη στιγμή της μετονομασίας του-, το κανάλι Open έχει καταφέρει σε αυτό το σύντομο διάστημα να κερδίσει μια σημαντική μερίδα του κοινού σε πολλές κατηγορίες τηλεθεατών. Φέτος, ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία σημείωσαν το Just the 2 of Us και το «Ράδιο Αρβύλα», εκπομπές που είδαν τα νούμερα του καναλιού να απογειώνονται μιας και το πρόγραμμά του είναι κάτι παραπάνω από πλήρες.

Ο σχετικά νεοπαγής σταθμός κάνει σταθερά βήματα προς τα (πολύ) πάνω στρώματα και δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει με τη διάθεσή του για συνεχή πειραματισμό. Σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, το «Ανοιχτό Κανάλι», όπως αναφέρει το dailymedia.gr προέβη σε ακόμα μία κίνηση που είναι εξίσου εντυπωσιακή όσο και χρηστική: μια σπέσιαλ ενότητα θα ενημερώνει τους τηλεθεατές μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό για τον καιρό και θα παρέχει πληροφορίες εξαιρετικά χρήσιμες για όλους.

Τι θα περιλαμβάνει

Πιο συγκεκριμένα, στο «MeteOpen plus», οι τηλεθεατές, κατά τη διάρκεια της μέρας, όλη την εβδομάδα, μέσα σε ένα λεπτό κάθε φορά θα ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες (meteo), βλέποντας Live εικόνα από διαφορετικές κάθε φορά πόλεις της Ελλάδας ενώ παράλληλα θα υπάρχει και επιπλέον (plus) πληροφορία σχετικά με τις μετακινήσεις (απαγορευτικό στον απόπλου των πλοίων, υποχρεωτική χρήση αλυσίδων για χιόνια στα οχήματα, πάγος και δυσκολίες στην οδήγηση, κλπ.).

Η παρουσίαση θα γίνει από τη «Meteo» και τον φίλο της, τον «Plus», δύο emoticons που για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθούν τηλεοπτικά, μέσω της εικόνας τους, οπτικοποιούν τις καιρικές συνθήκες και «βιώνουν» την κατάσταση που επικρατεί σε κάθε μια από τις πόλεις της Ελλάδας, σαν να στάλθηκαν από κάποιον κάτοικο μέσω κινητού, ως πραγματικά emoticons!
Η «Meteo» και ο «Plus», θα ενημερώνουν καθημερινά τους τηλεθεατές δίνοντας χρήσιμες καιρικές και χρηστικές πληροφορίες, Δευτέρα- Παρασκευή στις 09:45, 15:10, 16:15 και 17:55 αλλά και τα Σαββατοκύριακα στις 09:45, 14:45 και στις 17:55.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments