Lifestyle

Survivor spoiler 15/2: Αυτός ο παίκτης θέλει να αλλάξει παραλία

Survivor spoiler 15/2: Αυτός ο παίκτης θέλει να αλλάξει παραλία
Survivor spoiler 15/2: Συγκλονιστικό θα είναι και απόψε το Survivor.

Για την ασυλία τους  θα αγωνιστούν στο αποψινό (15/2) επεισόδιο του Survivor. Κόκκινοι και μπλε θα ριχτούν στο στίβο μάχης, με τους πρώτους να μετρούν τέσσερις σερί νίκες για το συγκεκριμένο έπαθλο. Θα διατηρήσουν το σερί τους ή μήπως οι Μπλε θα τους κλέψουν τη δόξα;

Το σημερινό αγώνισμα, όπως φαίνεται και στο trailer, θα διεξαχθεί στο ποτάμι. Χρειάζεται κωπηλασία, συνεργασία ανάμεσα σε δύο συμπαίκτες και αρκετή δύναμη. Βάση αγωνίσματος οι Μπλε δείχνουν να έχουν ένα προβάδισμα αφού τα άλλα παιχνίδι στην ίδια πίστα τα έχουν κερδίσει, όμως δεν αποκλείεται οι Κόκκινοι να κάνουν την ανατροπή.

Ζήτησε να μετακομίσει στην παραλία των Κόκκινων ο Νίκος Μπάρτζης:

Την ίδια ώρα, η παραλία των Μπλε συνεχίζει να είναι άνω κάτω με τον Κρις Σταμούλη και τον Νίκο Παππά να τσακώνεται συνεχώς με τους συμπαίκτες του και τον πρώτο να ζητά να μετακομίσει στους Κόκκινους. Του Κρις του κακοφάνηκε που δέχτηκε ποινή (επειδή έφυγε για ΄πωρες από την παραλία και πήγε σε ξενοδοχείο) και σύμφωνα με το Athensmagazine.gr έπιασε ανθρώπους της παραγωγής και τους ζήτησε να αλλάξει ομάδα. Ωστόσο, η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Ο ίδιος είναι απογοητευμένος και δείχνει συνεχώς πως για εκείνον η ομάδα του αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον ανεπίσημα.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο:

Στο χθεσινό (14/2) επεισόδιο είδαμε Κόκκινους και Μπλε να παλεύουν στον στίβο μάχης με έπαθλο πίτσες. Η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που έφαγε τελικά, με τη Σοφία Μαργαρίτη από την κόκκινα ομάδα να βρίσκεται πιο κοντά στην αποχώρηση λόγω του τραυματισμού της, και την Μαριπόζα να μην αγωνίζεται λόγω εξάντλησης.

Άννα Μαρία Βέλλη και Αλέξης Παππάς ήρθαν στα «χέρια»:

Το κλίμα στις παραλίες έχει βαρύνει επικίνδυνα. Ειδικά στην παραλία των Μπλε τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Ο Αλέξης και ο Κρις εξαφανίστηκαν για πολλές ώρες και πήγαν να βρουν φαγητό σε κοντινό ξενοδοχείο και γι’ αυτό τους επιβλήθηκε ποινή (να μην φάνε για δύο συνεχόμενες φορές) γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό τους.

Παράλληλα, η Άννα Μαρία ξέσπασε σε λυγμούς όταν κατά τη διάρκεια συζήτησης στην καλύβα ο Αλέξης Παππάς της είπε εμμέσως ότι κάτι ερωτικό τρέχει με τον Νίκο Μπάρτζη: «Είσαι η δίκαια της παρέας από ότι αποδεικνύεται. Το ότι είσαι δίπλα με το Νίκο από την πρώτη μέρα και έχεις έρθει τόσο κοντά και χαδάκια και κοιμάστε δίπλα δίπλα το βράδυ, τι σε κάνει ως προς τον Άκη;» ανέφερε ο ηθοποιός.

Η Άννα Μαρία απάντησε: «Είμαι πολύ κοντά με το Νίκο, δεν τον φλερτάρω όμως και δεν κάνω χαδάκια. Ότι κοιμάμαι δίπλα του δεν σημαίνει κάτι. Και με άλλα παιδιά κοιμόμαστε δίπλα. Ο άνθρωπός μου με ξέρει, αλλά έχουμε να μιλήσουμε πόσο καιρό, υπάρχει όλη αυτή η απόσταση, δεν είχε λόγο να πει αυτά τα ψέματα, εγώ ήρθα κοντά με τον Νίκο επειδή κάνουμε παρέα. Κοιμάμαι δίπλα του και τι έγινε; Γιατί το έκανε; Για να καλύψει τα δικά του λάθη. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ ούτε να τον κοιτάω, δεν θέλω να του ξαναμιλήσω ποτέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments