Πολιτική

Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Σήμερα η τηλεδιάσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Σήμερα η τηλεδιάσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Η Κοινοβουλευτική Ομάδα συνεδριάζει, το πρωί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Υπό την προεδρία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συνεδριάζει, σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 10.00 το πρωί μέσω τηλεδιάσκεψης. Στην εν λόγω συνεδρίαση προεδρεύει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται πως αυτές τις ημέρες η ελληνική κυβέρνηση είναι επί ποδός με σκοπό να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία «Μήδεια» καθώς να συνεχίσει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα, προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη στη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την κακοκαιρία. Τη σύσκεψη απασχόλησαν ιδιαίτερα, τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, στο οδικό δίκτυο και στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

«Νομίζω ότι είναι απολύτως σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι εδώ στην Αττική με ένα πολύ έντονο καιρικό φαινόμενο και μας επηρεάζει. Συνιστούμε προφανώς μεγάλη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις. Να αποφεύγονται όλες οι περιττές μετακινήσεις. Ο κρατικός μηχανισμός κάνει το καλύτερο δυνατόν να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς», είπε ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης.

Και σύμφωνα με ό,τι επεσήμανε, η μεγάλη έννοια της κυβέρνησης είναι η ηλεκτροδότηση και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν. «Ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει το καλύτερο δυνατό» υπογράμμισε και προσέθεσε ότι «νομίζω πως όλοι θα δείξουμε υπομονή για να αντιμετωπίσουμε ένα φαινόμενο το οποίο πράγματι είναι πρωτόγνωρο. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου και οι αρμόδιοι υπουργοί και η Πολιτική Προστασία θα σας ενημερώνουν αναλόγως».

«Και προφανώς όπως κάνουμε πάντα θα φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε τα εμβόλια τα οποία έμειναν αδιάθετα μέσω του συστήματος που έχουμε έτσι ώστε να μην πάει καμία δόση χαμένη» είπε, υπογραμμίζοντας «ότι η διαδικασία του εμβολιασμού είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη και θα αντιμετωπίσουμε την οποιοδήποτε δυσκολία, όπως το έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

«Από κει και πέρα επαναλαμβάνω μεγάλη προσοχή. Στα παιδιά μας ας χαρούν το χιόνι έχει και αυτή την ευχάριστη πτυχή πάντα, όμως, με προσοχή και να τονίσω για ακόμα μία φορά να αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις όσο αυτό είναι δυνατόν», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments