Πολιτική

Υπουργικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει τη Δευτέρα – Τι περιλαμβάνει η ατζέντα [vid]

Υπουργικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει τη Δευτέρα – Τι περιλαμβάνει η ατζέντα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [368366] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει το πρωί της Μ. Δευτέρας το Υπουργικό Συμβούλιο με αρκετά «φορτωμένη» ατζέντα.

Υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει το πρωί της Μ. Δευτέρας το Υπουργικό Συμβούλιο με αρκετά «φορτωμένη» ατζέντα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το Συμβούλιο δεν θα έχει προεκλογικό χαρακτήρα, πλην όμως θα συζητηθούν αρκετά σημαντικά θέματα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο επίκεντρο θα τεθούν πολλά ζητήματα, μεταξύ αυτών πρόκειται να συζητηθεί το θέμα της επέκτασης του μπόνους στο Δημόσιο με όρους αγοράς εργασίας, δηλαδή τη σύνδεση της αξιολόγησης με τα κίνητρα αποδοτικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και θέματα Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, η αλλαγή του τρόπου εκδίκασης των υποθέσεων που οδηγούνται προς εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, δηλαδή ο στόχος αυτός που έχει θέσει η κυβέρνηση για την επιτάχυνση της απόδοσης της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, το επόμενο διήμερο θα έχει συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου με ομάδες βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, όπου πρόκειται να συζητήσει μαζί τους θέματα τοπικού χαρακτήρα που και οι βουλευτές από την Περιφέρεια προτάσσουν ώστε να ενταχθούν στην ευρύτερη κινητοποίηση της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των ευρωεκλογών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments