Lifestyle

Survivor spoiler 19/2: Αποχώρηση έκπληξη από το παιχνίδι – Έφυγε μόνη

Survivor spoiler 19/2: Αποχώρηση έκπληξη από το παιχνίδι – Έφυγε μόνη
Survivor spoiler 19/2: Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν σταματήσει να μπαίνουν νέοι παίκτες και σύντομα θα δούμε και άλλες... μεταγραφές.

Δύο μήνες, από τέλη Δεκεμβρίου, στον Άγιο Δομίνικο κοντεύουν να κλείσουν οι Κόκκινοι και οι Μπλε και ενώ στην αρχή πρωταγωνιστές με εντάσεις και αποχωρήσεις ήταν οι Διάσημοι και μετέπειτα Κόκκινοι, τώρα η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει και το κλίμα είναι κακό στην παραλία των Μπλε.

Επιπλέον, μέχρι στιγμής δεν έχουν σταματήσει να μπαίνουν νέοι παίκτες και σύντομα θα δούμε και άλλες… μεταγραφές. Πάντως, προς το παρόν, οι απώλειες για την Κόκκινη ομάδα είναι ο Μιχάλης Αρναούτης, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Αγγελική Λάμπρη, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Περικλής Κονδυλάτος. Δηλαδή έξι άτομα.

Από την άλλη πλευρά, λιγότερες είναι οι απώλειες για τους Μπλε με τον Δημήτρη Μακρόπουλο, τη Βαλέρια Χοψονίδου και την Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου να έχουν αποχωρήσει από το πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Δηλαδή τρία άτομα.

Ωστόσο, φαίνεται πως θα υπάρχει μια νέα αποχώρηση από τους Μπλε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μια μεγάλη, μάλλον αρνητική, έκπληξη περιμένει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε λίγες μέρες στο Survivor.

Ο Σάκης Κατσούλης αναμένεται να μπει στο παιχνίδι επιβίωσης και μάλιστα στην Μπλε ομάδα. Αλλά ο 30χρονος είχε σχέση με τη Μαριαλένα και έκαναν μαζί την αίτηση για το ριάλιτι επιβίωσης μα στη συνέχεια χώρισαν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες από το newsbomb, οι δύο τους δεν είχαν καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό και μάλιστα η Μαριαλένα πριν μπει στο παιχνίδι επικοινώνησε με την παραγωγή και τόνισε πως αν είναι να μπουν και οι δύο, θα πρέπει να διαλέξουν γιατί εκείνη δεν το δέχεται.

Το επικρατέστερο σενάριο λοιπόν, είναι να υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση από την πλευρά της. Μάλιστα, το σοκ θα είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν δει μπροστά της και τη Χριστίνα Κεφαλά, η οποία θα βρίσκεται και αυτή στην Μπλε ομάδα.

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments