Video

Survivor trailer: Μπήκε στο παιχνίδι ο πρώην της Μαριαλένας με τη νυν του

Survivor trailer: Μπήκε στο παιχνίδι ο πρώην της Μαριαλένας με τη νυν του
Survivor trailer: «Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες. Από εκεί που δεν το περίμενα, τι να πω... Μπήκε ο πρώην μου», ακούγεται να λέει σοκαρισμένη η Μαριαλένα.

Η στιγμή που η Μαριαλένα βλέπει τον πρώην της να μπαίνει στο Survivor, έχοντας δίπλα τη νυν σύντροφό του. Με την Μαριαλένα στο προσκήνιο θα είναι το αυριανό επεισόδιο του Survivor, σύμφωνα με το τρέιλερ του ΣΚΑΙ.

Και αυτό γιατί μεταξύ των παικτών που θα κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι θα είναι και ο Σάκης Κατσούλης με τον οποίο είχε σχέση, όταν έκαναν μαζί την αίτηση για το reality επιβίωσης.

Μάλιστα, στο video φαίνεται και η αντίδρασή της όταν βλέπει, τόσο αυτόν, όσο και τη νυν σύντροφό του

«Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες. Από εκεί που δεν το περίμενα, τι να πω… Μπήκε ο πρώην μου», ακούγεται να λέει, ενώ στη συνέχεια έχει διάλογο με έναν συμπαίκτη της, του οποίου του εξηγεί οτι εκτός από τον πρώην του είναι μαζί και η νυν του: «Αυτή είναι η νυν του, τώρα τα έχουν μαζί». Μάλιστα, μετά το αρχικό της ξάφνιασμα φαίνεται να λέει στην κάμερα: «Πραγματικά ήταν το τελευταία πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω για να δω πως θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή

Το Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Κυριακή αναμένεται γεμάτη με εκπλήξεις, αφού πέντε ακόμη παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και, μάλιστα, με τρόπο που προμηνύει «διάλυση» της μπλε ομάδας.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε η εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, όλοι οι παίκτες, που θα συμπληρώσουν τον χορό των αφίξεων στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα εισέλθουν στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, αλλάζοντας όλες τις ισορροπίες στις δύο παραλίες, και δη στην «μπλε», όπου ένα… ερωτικό τρίγωνο θα αναβιώσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, στο ριάλιτι θα μπουν ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά, με τη Μαλέσκου να μην ονοματίζει τους άλλους τρεις παίκτες, αλλά είναι γνωστό, ότι πρόκειται για τον Παύλο Γαλακτερό, τον Γιώργο Ταβλαδάκη και την Ελένη Χαμπέρη, η οποία θα αντικαταστήσει τη… συνονόματη Μαριπόζα μετά τη δική της οικοθελή αποχώρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments