Ελλάδα

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απίθανη αποκάλυψη για τη σχέση του με το Θανάση Βέγγο

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απίθανη αποκάλυψη για τη σχέση του με το Θανάση Βέγγο
Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε συνέντευξή του μίλησε για τον Έλληνα κωμικό ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, προσφάτως κιόλας, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία και μεταξύ άλλων, μίλησε για τους «Απαράδεκτους», για τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Θανάση Βέγγο, ενώ αποκάλυψε πώς ανέλαβε την παρουσίαση του «Κόντρα Πλακέ».

Μιλώντας στο «artpodcast» και τη Γιώτα Τσιμπρικίδου όπου έδωσε συνέντευξη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε αρχικά ότι «δεν έχω δει τους Απαράδεκτους. Κάποια επεισόδια μου τα έβαλε η Δημητρούλα με το ζόρι… Το τι μπινελίκι έχω ακούσει από τη Δημητρούλα;! Είναι υπέροχη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να βλέπω εμένα, έχω πρόβλημα. 17 χρόνια με το Στην υγειά μας ρε παιδιά, δεν έχω δει καμία εκπομπή. Δεν μπορώ να βλέπω, γίνομαι έξαλλος».

Στη συνέχεια μίλησε για δύο συναδέλφους του, για τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Θανάση Βέγγο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξέφρασε το εξής: «Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με βοήθησε πάρα πολύ και του οφείλω τα πάντα. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Από ένα σημείο και μετά ήμαστε σαν πατέρα με γιο, το λέω και το καμαρώνω. Μου είχε τόση εμπιστοσύνη από ένα σημείο και μετά που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε: Μου λένε να κάνω αυτή τη δουλειά και τους παρέπεμψα σε εσένα. Ό,τι πεις εσύ».

Τέλος, αναφέρθηκε σε μια άλλη του δουλειά, το «Κόντρα Πλακέ». «Το Κόντρα πλακέ ήταν κάτι που δεν μου άρεσε. Μου το πρότειναν και τότε μου είχε έρθει η εφορία 36.000 και δεν είχα καθόλου. Και τους είπα ότι αν μου δώσουν 36.000 θα το κάνω. Έτσι έγινε και πήγε τρία χρόνια το παιχνίδι».

Πάντως, μπορεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος να ξεκίνησε απασχολούμενος με την υποκριτική και να είναι ηθοποιός αλλά τα τελευταία χρόνια είναι παρουσιαστής στην τηλεόραση.

Από τις 16 Οκτωβρίου 2004 έως το κλείσιμο της ΕΡΤ, το καλοκαίρι του 2013, παρουσίαζε μια τηλεοπτική εκπομπή μουσικού χαρακτήρα, με τον τίτλο «Στην Υγειά Μας», που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο στις 22:10 από τη ΝΕΤ. Από το 2013 μέχρι το 2017, η εκπομπή παρουσιαζόταν από το κανάλι Alpha.

Από το 2017 η εκπομπή μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Στην εκπομπή προσκαλούνται τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, που παρουσιάζουν επιτυχίες τους, καθώς και διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Έχει παρουσιάσει επίσης, τα τηλεπαιχνίδια «Χρυσή Κάρτα» (ΝΕΤ, 1992 – 1993), «Κόντρα Πλακέ» (MEGA, 1996 – 1999), «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» (MEGA, 1999 – 2002), (ΝΕΤ, 2002 – 2004) και «Τοις Μετρητοίς» (ΝΕΤ, 2005 – 2007).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments