Lifestyle

Σάκης Ρουβάς Βίκυ Καγιά: Ποζάρουν μαζί πριν 28 χρόνια σε φωτογραφία ντοκουμέντο

Σάκης Ρουβάς Βίκυ Καγιά: Ποζάρουν μαζί πριν 28 χρόνια σε φωτογραφία ντοκουμέντο
Σάκης Ρουβάς Βίκυ Καγιά: Οι δυο τους βρίσκονται στο προσκήνιο όλα αυτά τα χρόνια.

Η Βίκυ Καγιά θύμισε μια φωτογραφία της με τον Σάκη Ρουβά πριν 28 ολόκληρα χρόνια και «γκρέμισε» το διαδίκτυο. Πώς και τη θυμήθηκε όμως; Το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα από τα «παιχνίδια» που είναι στη μόνα είναι τα challenges (προκλήσεις) στα social media.

Ένα από αυτά, το οποίο αρέσει και πολύ, είναι το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς κι άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Η Βίκυ Καγιά ανταποκρίθηκε με τη σειρά της στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στα instastories της μια φωτογραφία από την εφηβική ηλικία της, στην οποία πραγματικά δεν ήταν εύκολο να αναγνωριστεί. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από το 1993. Η 15χρονη τότε Βίκυ, πόζαρε δίπλα στον 21χρονο Σάκη Ρουβα, σε ένα ασπρόμαυρο καρέ που αδιαμφισβήτητα επισκίασε όλα τα άλλα αντίστοιχα challenges των τελευταίων ημερών.

Δείτε τη φωτογραφία

Πώς είχαν βγάλει τη φωτογραφία

O 21χρονος Σάκης Ρουβάς είχε συναντήσει τυχαία τότε τον τραγουδιστή Δάκη, ο οποίος κατάλαβε την αγάπη και το ταλέντο του στη μουσική και θέλησε να τον βοηθήσει επαγγελματικά και έτσι ο Σάκης ανέβηκε στην Αθήνα. Το 1993, ο δίσκος του «Μην Aντιστέκεσαι» γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ο Σάκης είναι ήδη ίνδαλμα των έφηβων κοριτσιών.

Εκεί την περίοδο συνεργάζεται σε φωτογράφιση με την 15χρονη τότε Βίκυ Καγιά, που μετρούσε ήδη έναν χρόνο ενασχόλησης με το modeling, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη, ενώ το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti.

Πώς ξεκίνησαν Σάκης Ρουβάς και Βίκυ Καγιά

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1972 και έζησε ήσυχα παιδικά χρόνια. Έχει δύο αδέρφια, τον Βασίλη και τον Τόλη, με τους οποίους είναι πολύ αγαπημένος και έχει άψογες σχέσεις. Απο μικρή ηλικία, σχεδόν απο τα 15 του, αναγκάστηκε να κάνει διάφορες δουλειές προκειμένου να βοηθήσει την οικογένειά του, ενώ παράλληλα ασχολιόταν και με τη μουσική που ήταν η μεγάλη του αγάπη. Σε πολύ νεαρή ηλικία ήρθε στην Αθήνα, όπου εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης “Show Center”.

Εκεί τον άκουσαν κάποιοι υπεύθυνοι της Polygram, οι οποίοι τον ξεχώρισαν απο την πρώτη στιγμή και του πρότειναν συνεργασία. Λίγο καιρό αργότερα, ο Σάκης Ρουβάς συμμετέχει στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Πάρ’τα», το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο του φεστιβάλ.

Η Βίκυ Καγιά γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1978 στην Αθήνα είναι 42 ετών και έχει ύψος 1,77.

  • Ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 14 ετών συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφίσεις περιοδικών
  • Στα 19 της έφυγε στο εξωτερικό ανοίγοντας τα φτερά της στο modeling σε Παρίσι, Γερμανία, Μιλάνο και Λονδίνο
  • Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments