Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 26/02 – Η Έλλη ανακοινώνει στον Φρίξο ότι θέλει να φύγει

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 26/02 – Η Έλλη ανακοινώνει στον Φρίξο ότι θέλει να  φύγει
8 Λέξεις επεισόδια: Η Σμαράγδα λέει στον Σίμο ότι χώρισε με τον Αντώνη κι αυτός απαιτεί να διακόψει και τη συνεργασία μαζί του.

Ο Έκτορας, μετά από αυτό που άκουσε, συναντιέται με τον Βρανά και του λέει ότι κινδυνεύει η ζωή της Κατερίνας Μαρόγλου. Ο Δημήτρης αρνείται να συνεργαστεί με τον Μάρκο και φεύγει από το σπίτι του κακήν κακώς.

Στο μεταξύ, η Έλλη ανακοινώνει στον Φρίξο ότι θέλει να παραιτηθεί από το φυτώριο για να αφοσιωθεί στη συγγραφική της καριέρα και τον κάνει έξαλλο με την επιπολαιότητά της.

Η Σμαράγδα λέει στον Σίμο ότι χώρισε με τον Αντώνη κι αυτός απαιτεί να διακόψει και τη συνεργασία μαζί του. Ο Άκης, όμως, καλεί τη Σμαράγδα στο γραφείο του και της λέει ότι η συνεργασία με τον Αντώνη θα συνεχιστεί, ο κόσμος να χαλάσει. Ο Σπύρος ενδίδει στον πειρασμό και κανονίζει δεύτερο ραντεβού με την οδοντίατρο του, την Αλκμήνη.

Ο Δημήτρης ξανασκέφτεται την πρόταση του Μάρκου και ζητάει συνάντηση μαζί του. Ο Άκης πάει στο κανάλι και προσπαθεί να μπει στο γραφείο του Αιμίλιου, ο οποίος είναι μέσα εκείνη την ώρα και κάνει έρωτα με την Ελισάβετ.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments