Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Είναι ντροπή για τη Δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Είναι ντροπή για τη Δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση
Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Τι υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Για την απόφαση προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο  συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση ως «ντροπή για τη Δικαιοσύνη», ενώ επανέλαβε τη θέση ότι υπάρχει μεγάλος φθόνος προς το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη από τον ΣΕΗ.

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που έγιναν δύο μηνύσεις από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό. Η ένσταση μου είναι ότι για αυτές τις μηνύσεις είναι υποχρεωτικό να γίνει μια προανάκριση. Για να δούμε αν αξίζει να ασκηθεί ποινική δίωξη. Αυτό που έγινε στην Ανακριτή και τον εισαγγελέα έπρεπε να γίνει με τις καταγγελίες. Έχω τα πάντα στα χέρια μου που αφορούν τον Λιγνάδη. Νομίζω ότι αυτό είναι μια επιλογή που υποκρύπτει υπόγειες διαδρομές και κατασκευή. Ο πρώτος εισαγγελέας δεν κάνει αυτό που του λέει η δικονομία. Σκέφτομαι τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία, ένα ακραίο πολιτικό θρίλερ; Kάτι άλλο πιο βαθύ που έχει σχέση με την κυβέρνηση;», τόνισε ο Αλέξης κούγιας, μιλώντας στο Open TV.

Ντροπή για τη Δικαιοσύνη

«Δεν έχουμε παιδιά, συγγνώμη. Δεν έχουμε παιδιά που κάνουν τις καταγγελίες. Ο ένας είναι 40 χρονών και ζει στο Βερολίνο της Γερμανίας και ο δευτέρος είναι 30 ετών και ζει στη Σουηδία. Και ο τρίτος είναι ένας Αιγύπτιος, 21 ετών που το 2015 ήταν σχεδόν 15 ετών. Εδώ τον καταρράκωσαν όλοι τον Λιγναδη, είναι ντροπή για τη Δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση», τόνισε ο κος Κούγιας.

«Εγώ θα προβλέψω το μέλλον αυτής της υπόθεσης. Αυτή η προσπάθεια κάθαρσης που υπό τον προεδρο του ΣΕΗ κατέστρεψε τον Λιγνάδη, θα καταρρεύσει. Μέλη του ΣΕΗ μέσω των νομικών τους συμβούλων τον φωτογράφιζαν. Ό,τι λέω προσπαθώ να το αποδεικνύω μέσα από τα δικόγραφά μου. Θέλω να δω αυτή η κάθαρση ηθικής του ΣΕΗ που ξεκίνησε τι τύχη θα έχει στο μέλλον, θα εξαντληθεί στην υπόθεση του Λιγνάδη; Αυτοί ήταν οι μόνοι που κατήγγειλαν κακοποίηση; Eπέλεξα να είμαι bisexual, είπε ο Λιγνάδης. Ήταν μια τίμια συμπεριφορά επειδή και εμένα με έχουν χαρακτηρίσει ομοφοβικό», πρόσθεσε.

Για τη φράση επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι

Για τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφυλοι», ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Ξεκίνησε όλο από έναν Ν.Σ. αλλά εγώ δεν είμαι στον κύκλο των ηθοποιών. Μου έστειλαν λοιπόν τις φωτογραφίες που είχε στο διαδίκτυο και σε μια είναι ολόγυμνος και γράφει: «Ο πρωκτός μου δεν έχει σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». Ποιους κατονόμασα; Oνόμασα αυτούς που δεν είναι απλά σεξουαλική επιλογή τους, αλλά που είναι επιλογή ζωής να ζουν επαγγελματικά πουλώντας το σώμα τους σε ομοφυλόφιλους και αυτό προκύπτει από το περιεχόμενο των καταθέσεων τους. Είναι escort».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments