Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο ΚΥΑΔΑ – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο ΚΥΑΔΑ – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
ΑΣΕΠ: Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 12μηνη σύμβαση εργασίας.

Την πρόσληψη δύο νέων υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Αθηναίων. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 12μηνη σύμβαση εργασίας.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 8 Μαρτίου 2021. Ζητούνται ΤΕ Νοσηλευτές (2 θέσεις). Οι νέες θέσεις αφορούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ), με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβάσεις μίσθωσης έργου για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων».

Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΥΑΔΑ, Πειραιώς 35, Τ.Κ.10552, Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Γραμματείας Διεύθυνσης υπόψιν κου Αντώνη-Χρυσοβαλάντη Καράβη (τηλ. επικοινωνίας: 210 5246515). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.kyada-athens.gr) · β) στο δικτυακό τόπο του Δήμου Αθηναίων ( www.cityofathens.gr) μέσω της διαδρομή Επιχειρήσεις Προκηρύξεις Διαγωνισμοί γ) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Μίσθ. Έργου (ΣΜΕ)· δ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Μίσθ. Έργου (ΣΜΕ).

Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στα καταστήματα και στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας, καθώς και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Αθηναίων, τους οποίους πρέπει να αποστείλει άμεσα για έλεγχο στο ΑΣΕΠ, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης (σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 11 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει) το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας. Το πρακτικό αυτό θα αποσταλεί αυθημερόν στο ΑΣΕΠ είτε στο e-mail: [email protected] είτε στο fax: 210 6467728 ή 213 1319188.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments