Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας σε έξι περιοχές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας σε έξι περιοχές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΑΣΕΠ: Την πρόσληψη 32 νέων υπαλλήλων, μέσω προκήρυξης ΣΟΧ του ΑΣΕΠ, προωθεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Την πρόσληψη 32 νέων υπαλλήλων, μέσω προκήρυξης ΣΟΧ του ΑΣΕΠ, προωθεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας έως 18 μήνες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 8 Μαρτίου 2021.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 32 ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας του Πανεπιστημίου.

Η χρονική διάρκεια των συμβάσεων θα ξεκινάει από την υπογραφή της σύμβασης και θα διαρκεί έως 18 μήνες με 8ωρη απασχόληση.

Οι θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) αφορούν τις εξής περιοχές:

  • Μυτιλήνη (Δήμος Μυτιλήνης) – 11 θέσεις
  • Μύρινα (Δήμος Λήμνου) – 2 θέσεις
  • Ρόδος (Δήμος Ρόδου) – 6 θέσεις
  • Ερμούπολη (Δήμος Σύρου Ερμούπολης) – 3 θέσεις
  • Χίος (Δήμος Χίου) – 5 θέσεις
  • Καρλόβασι (Δήμος Δυτικής Σάμου) – 5 θέσεις

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ

Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: 1. Χρόνος ανεργίας (από 4 έως 12 μήνες) 2. Αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας 3. Αριθμός τέκνων τρίτεκνης οικογένειας 4. Αριθμός ανηλίκων τέκνων (έως 2 τέκνα) 5. Μονογονεϊκές οικογένειες 6. Εμπειρία (συνολικός χρόνος απασχόλησης έως 72 μήνες) 6.α. Αποκτηθείσα σε φορείς της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994 6.β. Αποκτηθείσα στον ιδιωτικό τομέα 7. Αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλάχιστον 50% 8. Αναπηρία γονέα, τέκνου, αδελφού ή συζύγου Τα ανωτέρω κριτήρια μοριοδοτούνται, όπως αναλυτικά περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα βαθμολόγησής τους.

ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ

Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια, οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Δήμων της νήσου Λέσβου (κωδ.100,101), του Δήμου Λήμνου (κωδ.102,103), του Δήμου Ρόδου (κωδ.104,105), του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης (κωδ.106,107), του Δήμου Χίου (κωδ.108) και όλων των Δήμων της νήσου Σάμου (κωδ.109 και 110) (άρθρο ένατο, παρ. 28 του Ν. 4057/2012).

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments