Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 03/03 – Έκτορας και Αλίκη θέλουν να χωρίσουν

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 03/03 – Έκτορας και Αλίκη θέλουν να χωρίσουν
8 Λέξεις επεισόδια: Ο Άκης παίρνει την απόφαση να διώξει τον Αιμίλιο από τη θέση του Διευθυντή του καναλιού, όμως η αντίδραση της Ελισάβετ όταν το πληροφορηθεί, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Οδυσσέας, με τη βοήθεια του γιατρού του στη Γενεύη, κάνει τις ασκήσεις για την επανεκπαίδευση των ματιών του και ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά κι ότι θα αρχίσει να βλέπει και πάλι κανονικά. Δίπλα του σ’ αυτή την προσπάθεια, είναι πάντα η Έρση και ο Μάρκος. Ο Άκης, μετά την ανακάλυψη της ερωτικής σχέσης του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, είναι πιο έξαλλος από ποτέ, αφού έχει πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Τους βρίζει πολύ άγρια, απειλώντας τους παράλληλα, ότι το θέμα δεν κλείνει εδώ και θα υπάρξουν συνέπειες.

Ο Αιμίλιος τρομοκρατείται, ενώ η Ελισάβετ ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο Άκης και αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία πιο ψύχραιμα. Ο Σπύρος θα περάσει μερικές βαρετές ώρες με την Αλκμήνη όταν θα πάνε για φαγητό και αυτή θα αρχίσει να του μιλάει ασταμάτητα για τους δείκτες του χρηματιστήριου. Ο Έκτορας και η Αλίκη παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, ενώ η Αντριάνα, στο σπίτι των Μαρόγλου, εξακολουθεί, με τις περιγραφές για τα ερωτικά της, να φέρνει σε απίστευτα δύσκολη θέση τον Μιλτιάδη. Ο Άκης παίρνει την απόφαση να διώξει τον Αιμίλιο από τη θέση του Διευθυντή του καναλιού, όμως η αντίδραση της Ελισάβετ όταν το πληροφορηθεί, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Στο προηγούμενο:

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments