Αθλητισμός

Άρης – Ολυμπιακός: Με αλλαγές για την πρόκριση

Άρης – Ολυμπιακός: Με αλλαγές για την πρόκριση
Άρης - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στην αποψινή ρεβάνς και ελπίζει ότι οι παίκτες του θα πάρουν την πρόκριση.

Ο Άρης και ο Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε, σε έναν πρόωρο τελικό για τους “κιτρινόμαυρους”. Οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι μετά τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο ματς. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Europa League. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη και είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Κάτι που γίνεται αντιληπτό εύκολα εάν κάποιος αφουγκραστεί το κλίμα στην αντίπαλη ομάδα.

Ο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Σα και τον Βαλμπουενά για να τους ξεκουράσει. Ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες, Σεμέντο, Βρουσάι και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οι πρώτες σκέψεις που κάνει ο Μαρτίνς για την 11άδα είναι, σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Τζολάκης  παίρνει τη θέση του βασικού του Σα, και τους Παπασταθόπουλο, Μπα να είναι βασικοί για να… χτίσουν χημεία ενόψει και της δύσκολης. Ανδρούτσος και Χολέμπας θα είναι στα άκρα. Εμβιλά και Μπουχαλάκης σε ρόλο αμυντικών χαφ, μπροστά τους οι Μασούρας, Μπρούμα, Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Άρης - Ολυμπιακός

Άρης – Ολυμπιακός: Μονομαχίες από το πρώτο ματς

Άρης – Ολυμπιακός: Πρέπει να μείνουν στο “μηδέν” οι πρωταθλητές

Για να το πετύχει ο Άρης την ανατροπή θα επιδιώξει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα φέτος που θα αναγκάσει τους «ερυθρόλευκους» να μην σκοράρουν. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει εντός των συνόρων, είτε πρόκειται για πρωτάθλημα είτε για Κύπελλο. Συνολικά δηλαδή 27 ματς με τουλάχιστον ένα γκολ.

Ωστόσο, αν ο Ολυμπιακός σκοράρει απόψε στο «Κλ.Βικελίδης», το έργο του Άρη θα δυσκολέψει πολύ. Τότε θα χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ για να στείλει τον αγώνα στην παράταση. Έτσι, ο Άκης Μάντζιος θα προσπαθήσει να γίνει η ομάδα του η πρώτη φέτος επί ελληνικού εδάφους που θα υποχρεώσει τον Ολυμπιακό σε no goal.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις οκτώ το απόγευμα. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote tv.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments