Video

Ελίφ: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 12/03

Ελίφ: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 12/03
Ελίφ: Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είχε πει η Τουλάι για το παρελθόν και καταλαβαίνει πως η γυναίκα για την οποία της μίλησε είναι το Σπουργίτι.

Στην «Ελίφ», στο προηγούμενο επεισόδιο, η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή είναι σε ένα ξενοδοχείο με τον άντρα της, μακριά από την πόλη. Είναι μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής της. Ο Κερέμ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Ταρίκ είπε ψέματα αλλά στη συνέχεια σκέφτεται πως ίσως δεν ήθελε να μάθει κάτι η Χουμεϊρά και χαλάσει η έκπληξη του. Η Ράνα είναι έξαλλη και στέλνει μήνυμα στον Ταρίκ.

Ελίφ: Tι θα δούμε σήμερα

Στο σημερινό επεισόδιο της «Ελίφ», η Μελέκ τρομάζει και κρύβεται. Δεν θυμάται το όνομά της και όσα συμβαίνουν είναι τραυματικά για εκείνη. Πρώτα η Ιντζί και μετά η Τουλάι τη φωνάζουν Μελέκ, ένα όνομα, που δεν θυμάται. Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είχε πει η Τουλάι για το παρελθόν και καταλαβαίνει πως η γυναίκα για την οποία της μίλησε είναι το “Σπουργίτι”.

Η Ελίφ είναι άρρωστη με πυρετό και η Σουρεϊγιά τη φροντίζει. Η Τουλάι είναι αναίσθητη και η Ζουλιντέ καλεί γιατρό. Λίγη ώρα μετά η Τουλάι συνέρχεται και θέλει να δει τη Μελέκ αλλά η Ζουλιντέ της εξηγεί πως η Μελέκ έχει φοβηθεί και έχει κλειδωθεί. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να βγει από το δωμάτιο και η Μελέκ ξεκλειδώνει αλλά όταν καταλαβαίνει πως η Τουλάι και η Ιντζί είναι ακόμα εκεί, κλειδώνει ξανά. Ο Εμιρχάν θέλει να δει τη Μελέκ και εκείνη του ανοίγει.

Ο μικρός προσπαθεί να της εξηγήσει πως η Τουλάι, η Ιντζί και ο Βεϊσέλ είναι καλοί άνθρωποι. Η Ελίφ παραμιλάει και ζητάει τη μητέρα της και η Γιλντίζ με τη Σουρεϊγιά λυπούνται το κοριτσάκι. Η Ζουλιντέ καλεί τον Βεϊσέλ και του ζητάει να έρθει αμέσως σπίτι της. Ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι της Μελέκ και τη φέρνει στο καθιστικό. Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν τη βλέπει ζωντανή μπροστά του…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Ελίφ

Σκηνή από την «Ελίφ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments