Video

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Τετάρτη 17/03

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Τετάρτη 17/03
8 Λέξεις σήμερα: Η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος μα η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου.

Στις «8 Λέξεις», στο προηγούμενο επεισόδιο, η Εύα με τον Νικηφόρο αποφάσισαν να κάνουν παιδί και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Στο μεταξύ, η Γεωργία μίλησε στον Έκτορα και του είπε όλη την αλήθεια για το παρελθόν της και για τον εκβιασμό που δέχεται τα τελευταία χρόνια. Ο Μιχαήλ προσπάθησε με επιχειρήματα να πείσει τη Βικτώρια να μεταφέρει την εταιρία της στην Αθήνα.

Στο σημερινό επεισόδιο, έκπληκτη η Έλλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, ενώ και η συνέχεια θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για την Έλλη. Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος μα η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε. Ο Οδυσσέας πηγαίνει βόλτα τη Νόνα και κάθονται σε ένα ταβερνάκι στην Παλαιοκαστρίτσα.

Εκεί η Νόνα θα πιεί λίγο παραπάνω και ο Οδυσσέας θα έρθει αντιμέτωπος με σκηνές απείρου κάλλους. Η Σμαράγδα ζητάει από την Κατερίνα να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό της γάμο με τον Σίμο, ενώ ο Άκης βρίσκει στο σπίτι μια κάρτα με ερωτικό περιεχόμενο που απευθύνεται στην Αποστολία και η ενόχληση που νιώθει θα αποτελέσει έκπληξη και για τον ίδιο. Η απάντηση για το αν είναι συμβατή η Τζουλιάνα με τη βιολογική της αδερφή βγαίνει και η συμπεριφορά της μητέρας του κοριτσιού θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για τη Ναυσικά.

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

8 Λέξεις

Σκηνή από τις «8 Λέξεις»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments