Πολιτική

Λοβέρδος: Είμαι ΠΑΣΟΚ μέχρι το κόκκαλο

Λοβέρδος: Είμαι ΠΑΣΟΚ μέχρι το κόκκαλο
Λοβέρδος: Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, απηύθυνε κάλεσμα σε κάθε παλιό μέλος του ΠΑΣΟΚ να γυρίσει στο κόμμα, ενώ ο ίδιος δήλωσε ΠΑΣΟΚ μέχρι το κόκκαλο.

Τον δρόμο της επιστροφής σε κάθε παλιό μέλος του ΠΑΣΟΚ δείχνει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, σκοπεύει να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος. Ενώ από ότι φαίνεται έχει δημιουργήσει αρκετές συμμαχίες με ισχυρά πρώην μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρει σε συνομιλητές του «Είναι η ώρα κάθε Πασόκος να γυρίσει σπίτι του». Αναφορικά πάντα με πιθανή επιστροφή όλων εκείνων που στο παρελθόν είχαν στηρίξει την παράταξη  και στην πορεία έφυγαν.

Λοβέρδος

Οι αναφορές σε Βενιζέλο, Διαμαντοπούλου

Παράλληλα, πηγές που πρόσκεινται στον κ. Λοβέρδο σε δημοσιογραφική ερώτηση σημειώνουν την πρόσφατη απάντηση που έδωσε για πιθανή επιστροφή στο κόμμα των Βενιζέλου, Διαμαντοπούλου, Μανιάτη: «Δεν θεωρώ ορθό να τοποθετηθώ επί συγκεκριμένων προσώπων. Αναφέρατε ήδη τρεις εξαιρετικές πολιτικές προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και έναν ηγέτη του κόμματος στα πιο δύσκολα χρόνια. Θα ήταν εκ μέρους μου έλλειψη σεβασμού να χρησιμοποιώ τα ονόματά τους. Θα έδινα σε κάποιους την εντύπωση πως προσπαθώ να τους εκμεταλλευτώ».

Η υποψηφιότητα Λοβέρδου

Σχολιάζοντας τέλος διάφορα ευφάνταστα σενάρια, όπως τα χαρακτηρίζουν, για την υποψηφιότητα Λοβέρδου, οι συνομιλητές του υπογραμμίζουν με νόημα εκείνο που και ο ίδιος ο Α.Λοβέρδος υποστηρίζει, ότι δηλαδή: «η διασπορά ψευδοειδήσεων είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης πολιτικών αντιπάλων που αξίζει περιφρόνησης. Αλλάζει αν κατατίθενται δημόσια επιφυλάξεις, ερωτήματα και διαφορετικές απόψεις. Ο διάλογος προωθείται ο διάλογος, μέσα από τη διαφορετικότητα κι όχι με διαρροές ή με απειλές διαγραφών» επισημαίνοντας μάλιστα ότι προσωπικά ο Α.Λοβέρδος δηλώνει ότι είναι «ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο».

Καθαιρέθηκε από Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόσφατα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τον είχε καθαιρέσει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση: «Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης». Ακόμη, σε συνέντευξη του έχει τονίσει ότι τα ποσοστά που έχει σήμερα το ΚΙΝΑΛ είναι πολύ χαμηλά. Σημειώνει δε ότι μπορούν να υπερδιπλασιαστούν, ενώ εξήγησε πώς θα είναι το κόμμα με αυτόν επικεφαλής. Σημείωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση, εξήγησε ότι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά που τον έπαυσε από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο η Φώφη Γεννηματά, ενώ υποστήριξε ότι με τον ίδιο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ θα αλλάξουν τα δεδομένα στο πολιτικό σύστημα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments