Video

Γιώργος Λιάγκας: Ζήτησε γυναίκα από τη Φαίη Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας: Ζήτησε γυναίκα από τη Φαίη Σκορδά
Γιώργος Λιάγκας: Ο γνωστός παρουσιαστής ζήτησε το «χέρι» άλλης γυναίκας από την πρώην συζυγό του Φαίη Σκορδά. Η απίστευτη ατάκα του.

Άναψε φωτιές ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή όπου παρουσιάζει μαζί τη πρώην σύζυγο του Φαίη Σκορδά, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να της ζητήσει το «χέρι» άλλης γυναίκας. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε μάλιστα προβεί και σε πολύ κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της πρώην συζύγου του.

Γιώργος Λιάγκας: Η ξεκαρδιστική ατάκα

«Εσύ δεν θυμάσαι ότι η Αλεξάνδρα ερχόταν στην εκπομπή» τον ρώτησε η Φαίη έπειτα από ένα βίντεο με δηλώσεις της όμορφης Αλεξάνδρας; «Όταν κάναμε εκπομπή μαζί, η Αλεξάνδρα ήταν μοντέλο και έλεγα να μπει στην κατάψυξη γιατί ήθελα να την δώσω στον γιο μας Γιάννη, επειδή ήταν τόσο όμορφη» συνέχισε τον μονόλογο η Φαίη Σκορδά, αμέριμνη. Για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Λιάγκα: «Ε, δεν πειράζει. Δώσε την σε μένα τώρα»! Το Πρωινό γκρεμίστηκε από τα γέλια όπως επιβεβαιώνει και το το σχετικό βίντεο.

Γιώργος Λιάγκας: «Κάθε μέρα είσαι ωραία αλλά σήμερα είσαι εξαιρετική»

Μια υπέροχη και αποκαλυπτική εμφάνιση πραγματοποίησε λοιπόν, η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της την εβδομάδα που μας πέρασε επιλέγοντας να βάλει ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της. Έτσι μπήκε στο πλατό και προκάλεσε αναστάτωση. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να της κάνει κομπλιμέντα στον «αέρα» της εκπομπής και να την εκθειάσει για την εξαιρετική επιλογή του φορέματος της.

«Ωραία είσαι σήμερα Φαίη, κάθε μέρα αλλά σήμερα είσαι εξαιρετική με το γαλάζιο φόρεμα, σου πάει πολύ. Δεν ξέρω αν το αυτοκίνητο ομορφαίνει τη Φαίη ή η Φαίη το αυτοκίνητο», είπε με την παρουσιάστρια να μένει άναυδη με τα σχόλια του.

Γιώργος Λιάγκας

O Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας: Λίγα λόγια για τον παρουσιαστή

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς» Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments