Nέα της αγοράς

IWG: Αρωγός στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

IWG: Αρωγός στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
IWG: Πρόκειται για παγκόσμιο πάροχο ευέλικτων χώρων εργασίας που βοηθά πάνω από 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τους να εργαστούν πιο παραγωγικά.

Η IWG, o κορυφαίος όμιλος των ευέλικτων χώρων εργασίας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη στον τομέα των συνεργατικών χώρων, αφού πρόσφατα αγόρασε μέρος των μετοχών της αμερικανικής start-up επιχείρησης «The Wing», που απευθύνεται αποκλειστικά στη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας, η IWG, που κατέχει επίσης τις εταιρείες «Regus» και «Spaces», επένδυσε στη «The Wing» αποκτώντας πλειοψηφική συμμετοχή προκειμένου να διευκολύνει την γρήγορη ανάπτυξη της νεοφυούς επιχείρησης.

Η start-up, που ιδρύθηκε το 2016 και σύντομα συγκέντρωσε χρηματοδότηση άνω των 100 εκατ. δολαρίων από εταιρείες όπως η Airbnb, η Sequoia Capital και η WeWork, διαθέτει 11 σημεία στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και το Λονδίνο. Ο Χρήστος Μισαηλίδης, CEO της IWG, έκανε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με τη σύμπραξη: «Η νέα αυτή συνεργασία της IWG με την εταιρεία The Wing υπογραμμίζει το όραμα και τις αξίες του Ομίλου μας σε ό,τι αφορά τη βελτιστοποίηση και την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών ευέλικτων εργασιακών χώρων. Έτσι προσθέτουμε στις επιλογές των πελατών μας ένα νέο format που έχει σκοπό να βοηθήσει την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας καθώς και να ωθήσει το networking μεταξύ των μελών των συγκεκριμένων επιχειρηματικών κέντρων». IWG

IWG: «Είμαστε στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των αναγκών των ανθρώπων»

Η επιλογή των συνεργατικών χώρων προσφέρει στις εταιρείες και τους εργαζόμενους πλεονεκτήματα σε σχέση με τη χρήση των παραδοσιακών μόνιμων γραφείων, καθώς δίνουν τη δυνατότητα της ευελιξίας και της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες. «Τα τελευταία 30 χρόνια, είμαστε στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των αναγκών των ανθρώπων στον νέο, διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την The Wing και να της προσφέρουμε έναν ψηφιακό αλλά και φυσικό χώρο, ώστε και οι δύο εταιρείες να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους σκοπούς τους», δήλωσε ο ιδρυτής της IWG, Mark Dixon.

Η IWG είναι «παγκόσμιος πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας. Οι εταιρείες μας βοηθούν περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τους να εργαστούν πιο παραγωγικά. Αυτό επιτυγχάνεται παρέχοντας επιλογές επαγγελματικών και συνεργατικών χώρων εργασίας, κοινοτήτων και υπηρεσιών. Η ψηφιοποίηση και οι νέες τεχνολογίες μεταμορφώνουν τον κόσμο της εργασίας. Οι άνθρωποι απαιτούν τα προσωπικά οφέλη της παραγωγικότητας του να ζουν και να εργάζονται όπως και όπου θέλουν. Οι επιχειρήσεις θέλουν τα οικονομικά και στρατηγικά οφέλη. Οι πελάτες μας είναι νεοφυείς, μικρές, μεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες πολυεθνικές, με μοναδικούς επιχειρηματικούς στόχους, ανθρώπους και φιλοδοξίες. Επιλέγουν χώρους εργασίας και υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Θέλουν να έχουν επιλογή.

Μέσω των εταιρειών μας παρέχουμε αυτή την επιλογή και εξυπηρετούμε ολόκληρο τον κόσμο της εργασίας: Regus, Spaces, No18, Basepoint, Open Office και Signature. Δημιουργούμε προσωπική, οικονομική και στρατηγική αξία για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Από τις πιο συναρπαστικές εταιρείες και γνωστούς οργανισμούς στον πλανήτη, μέχρι ιδιώτες και την επόμενη γενιά κορυφαίων βιομηχανιών. Όλοι αξιοποιούν τη δύναμη της ευέλικτης εργασίας για να αυξήσουν την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα, την ευελιξία και την εγγύτητά τους στην αγορά. Φτάνουμε σε ένα κρίσιμο σημείο. Η επανάσταση στο χώρο της εργασίας έρχεται». IWG

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments