Θέσεις Εργασίας

ΕΠΟΠ: Σε ΦΕΚ η προκήρυξη για 1.600 μονίμους

ΕΠΟΠ: Σε ΦΕΚ η προκήρυξη για 1.600 μονίμους
ΕΠΟΠ: Στην πρόσληψη 1.600 νέων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις προχωρά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στην πρόσληψη 1.600 νέων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις προχωρά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σημειώνεται ότι έχουν δημοσιευθεί συνολικά τέσσερις προκηρύξεις ΑΣΕΠ για την πρόσληψη νέων στελεχών σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία και Νομικό Σώμα Ενόπλων Δυνάμεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν υπερβεί το 28ο (δηλαδή γεννηθέντες από 1-1-1994 έως 31-12-2002).

Για τους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) το όριο ηλικίας είναι 31 ετών.

ΕΠΟΠ: Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

α. Οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα παραπάνω προσόντα και επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, πρέπει να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναγράφονται στο Παράρτημα «Β». β. Πρωτότυπα δικαιολογητικά που έχουν συνταχθεί σε ξένη γλώσσα, πρέπει να είναι επικυρωμένα για τη γνησιότητά τους και επίσημα μεταφρασμένα. Ευκρινή φωτοαντίγραφα από ιδιωτικά ή αλλοδαπά έγγραφα γίνονται δεκτά, εφόσον έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο. Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή ή δεν έχουν επικυρωθεί ή/και μεταφραστεί δε γίνονται δεκτά.

ΕΠΟΠ: Υποβολή Δικαιολογητικών

α. Οι υποψήφιοι, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση της παρούσας, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση «epop. army.gr», την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 του Παραρτήματος Β), η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται και από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Β», με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf). β. Οι υποψήφιοι ταυτοποιούνται στην ανωτέρω εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης και υποβολής των δικαιολογητικών, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet.

Η διαχείριση της αίτησής τους (επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση δικαιολογητικών, οριστικοποίηση) υλοποιείται πλήρως ηλεκτρονικά. Η εφαρμογή θα παράγει μετά την οριστικοποίηση της αίτησης αντίγραφο αυτής, ως αποδεικτικό οριστικής υποβολής της καθώς και Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου (μηχανογραφικό αρχείο PDF με μοναδικό κωδικό αίτησης υποψηφίου), τα οποία και οφείλουν να αποθηκεύσουν – εκτυπώσουν όλοι οι υποψήφιοι. Μετά την οριστικοποίηση, δεν θα είναι δυνατή καμία διόρθωση ή συμπλήρωση της αίτησης και των υποβληθέντων δικαιολογητικών, ούτε και η υποβολή νέας αίτησης. γ. Οι υποψήφιοι πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε τα δικαιολογητικά τους να αντιστοιχούν στην ειδικότητα που δηλώνουν (πιστοποιητικά σπουδών, πτυχία ξένων γλωσσών κλπ) και να είναι πλήρη και επικυρωμένα (όπου προβλέπεται), σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Παράρτημα «Β» της παρούσας, Είναι δυνατή η δήλωση μίας και μόνο ειδικότητας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments