Video

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Τρίτη 23/03

8 Λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Τρίτη 23/03
8 Λέξεις σήμερα: Η Σμαράγδα και ο Σίμος πάνε στον Άκη και του ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν. Μα η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που περίμεναν.

Στις «8 Λέξεις», στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Άκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να ψαρέψει την Αποστολία για να μάθει αν είναι ερωτευμένη, αλλά εκείνη υπεκφεύγει. Ο Έκτορας ενημερώνει τη Γεωργία πως ο εκβιαστής της είναι κλεπταποδόχος. Η Γεωργία νιώθει υποχρεωμένη από τη βοήθειά του και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά. Ο Φρίξος τρέχει όλη μέρα, προκειμένου να ικανοποιήσει τις λιγούρες της Έλλης και το κάζο από τον Οδυσσέα και τον Σπύρο πάει σύννεφο.

Στο σημερινό επεισόδιο, με μεγάλη έκπληξη, ο Μιλτιάδης ακούει την ιστορία του Άλκη και είναι πραγματικά συγκλονισμένος στο ενδεχόμενο αυτός ο άγνωστος νεαρός άντρας να είναι γιος του. Σοκαρισμένη και η Κατερίνα ακούει αυτή την παράξενη ιστορία που της λέει ο Μιλτιάδης. Ο Μιχαήλ γνωρίζει τον Δημοσθένη και του κάνει πολύ καλή εντύπωση όπως και στη Βικτώρια. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Δημοσθένης μπήκε στην οικογένεια για να μείνει.

Παράλληλα, η Ναυσικά κάνει μεγάλη προσπάθεια να πείσει τη Μιρέλλα να επιτρέψει να γνωριστεί η κόρη της με την Τζουλιάνα, αλλά πέφτει σε τοίχο και αντιμετωπίζει μια πραγματικά σκληρή συμπεριφορά από την άλλη γυναίκα. Στο μεταξύ, ο Άκης καταφέρνει να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό με τις ενέργειές του, καθώς το νομοσχέδιο καταψηφίζεται και η κυβέρνηση βρίσκεται στη δυσχερή θέση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Φρίξος με την Έλλη επισκέπτονται τον γυναικολόγο όπου θα διαδραματιστούν απίθανα σκηνικά. Η Σμαράγδα και ο Σίμος πάνε στον Άκη και του ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν! Η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που περίμεναν!

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

8 Λέξεις

Σκηνή από τις «8 Λέξεις»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments