Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: To συγκινητικό μήνυμά της

Φώφη Γεννηματά: To συγκινητικό μήνυμά της
Φώφη Γεννηματά: Βγήκε από το νοσοκομείο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ η οποία ανάρτησε μια φωτογραφία της Εθνικής Πινακοθήκης.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές του Ευαγγελισμού για τη φροντίδα τους, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της μετά από κολικό νεφρού. Η συγκινητική της ανάρτηση στο Twitter.

H περιπέτεια της υγείας της κ. Φώφης Γεννηματά, έλαβε τέλος, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να παίρνει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλευόταν με κολικό νεφρού. Με μία συγκινητικής της ανάρτηση στο Twitter, η κ. Γεννηματά «ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου» ενώ ευχήθηκε «σε όλους όσοι δίνουν την δική τους μάχη τα καλύτερα».

Φώφη Γεννηματά: Παράλληλα, ανέβασε και μια φωτογραφία από τον Ευαγγελισμό, με φωτισμένη την Εθνική Πινακοθήκη στο βάθος

«Η σύντομη περιπέτεια της υγείας μου τελείωσε καλά και μαζί με τις θερμές ευχές σας. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τους γιατρούς και νοσηλευτές του Ευαγγελισμού για τη φροντίδα τους. Εύχομαι σε όλους που δίνουν τη δική τους μάχη, κάτω από τραγικές συνθήκες, τα καλύτερα».

Να υπενθυμίσουμε πως η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μπήκε προχθές ,Δευτέρα 22 Μαρτίου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κολικό του νεφρού και το επείγον περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα. Ωστόσο, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του κόμματος Κινήματος Αλλαγής, η κα Γεννηματά θα παρέμεινε στο Νοσοκομείο για κάποια 24ωρα ακόμα για προληπτικούς λόγους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments