Ελλάδα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Εντυπωσίασε στις δημόσιες εμφανίσεις της

Μαρέβα Μητσοτάκη: Εντυπωσίασε στις δημόσιες εμφανίσεις της
Μαρέβα Μητσοτάκη: Ελληνικό οίκο μόδας επέλεξε, όπως αναμενόταν, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλες τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο των εκδηλώσεων χθες Τετάρτη 24 Μαρτίου και σήμερα Πέμπτη 25 Μαρτίου. Και εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές της επιλογές, για άλλη μια φορά. Είναι εξάλλου, κάτι που συνηθίζει, να δέχεται δηλαδή θετικά σχόλια για το τι φοράει και πώς τα συνδυάζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ελληνικό οίκο μόδας επέλεξε, όπως αναμενόταν, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και δεν ήταν άλλος από τον Οίκο Zeus and Dione, που ίδρυσε η ίδια. Τα δύο διαφορετικά ρούχα που επέλεξε, όμως, εκφράζουν δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές του οίκου. Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, και οι δύο δημιουργίες είχαν ακριβώς το ίδιο μπλε ρουά χρώμα, για συμβολικούς λόγους.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στην Εθνική Πινακοθήκη

Το παντελόνι και πανοφώρι με αυστηρά γεωμετρικές, μινιμαλιστικές γραμμές. προέρχεται από τη σειρά FW2020.

Μαρέβα Μητσοτάκη Μαρέβα Μητσοτάκη

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο Προεδρικό Μέγαρο

Στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, φόρεσε ειδικά σχεδιασμένο φόρεμα από τον Marios Schwab, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου. Το φόρεμα έχει σαφείς επιρροές από αρχαιοελληνικό ένδυμα, με τις μακριές πτυχώσεις και τη χαρακτηριστική ροή του υφάσματος.

Μαρέβα Μητσοτάκη

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Στη σημερινή της εμφάνιση, κινήθηκε στις ίδιες αποχρώσεις με τις άλλες επιλογές της ενώ σε καμία της δημόσια εμφάνιση δεν παρέλειψε να φοράει τη μάσκα της. Μαρέβα Μητσοτάκη Μαρέβα Μητσοτάκη

Μαρέβα Μητσοτάκη: Λίγα λόγια για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη από το 1997. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 1967. Ο πατέρας της μητέρας της, Φίλιππος, ήταν ναυπηγός, ενώ ο πατέρας του πατέρα της, Ματθαίος Γκραμπόφσκι, είχε φαρμακοβιομηχανία στη Βαρσοβία, της οποίας ήταν πρόεδρος. Ο πατέρας της, Βόιτσεχ, συνέχισε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο Λονδίνο και διατηρούσε την γκαλερί Γκραμπόφσκι.

Από την πλευρά της μητέρας της, Ήβης Γόντικα, είναι ανηψιά του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Στάθη. Παντρεύτηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 1997 και απέκτησαν τρία παιδιά, τη Σοφία (γεννημένη το 1997), τον Κωνσταντίνο (γεννημένος το 1998) και τη Δάφνη (γεννημένη το 2003). Επίσης, είναι Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Endeavour.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments