Video

Ήλιος σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 30/03

Ήλιος σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 30/03
Ήλιος σήμερα: Ο Δημήτρης, χάρη στη βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια.

Στη σειρά «Ήλιος», στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Φίλιππος αδυνατεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, ενώ εκείνη, για να του αποδείξει πόσο αγαπάει την οικογένειά της, του αποκαλύπτει μία ακόμη σοκαριστική αλήθεια. Ο Χρήστος δηλώνει στην Δάφνη πως δεν θα έχει καμιά απαίτηση στο θέμα του παιδιού, προκειμένου να την πείσει να μην διακόψει την εγκυμοσύνη της. Η Δάφνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ιωάννα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την Αλίκη. Ο Μενέλαος βάζει να σκοτώσουν τον Δήμο στη φυλακή. Ο Δημήτρης συναντά την υπηρέτρια του Μενέλαου και αποκτά ένα σημαντικό στοιχείο για το κατηγορητήριό του. Ο Φίλιππος συναντά για τελευταία φορά τη Διώνη, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την Καβάλα. Ο Χρήστος αποφασίζει να ακολουθήσει τις εντολές της Δάφνης, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη οργανώνει κρυφά να βγει απ’ την φυλακή. Ο Δημήτρης, χάρη στη βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια. Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων.

Ήλιος: Η υπόθεση της σειράς

Είναι δραματική σειρά στον ΑΝΤ1 με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις, τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή. Η κεντρική ιστορία βασίζεται στη ζωή μιας κοπέλας η οποία έπειτα από χρόνια επιστρέφει, μαζί με τον γιο της ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά.

Σε αυτή της την προσπάθεια, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς τροπή, γιατί νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και να αποκαλύπτονται γεγονότα. Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για 18 ολόκληρα χρόνια, έρχεται στο φως και όλο αυτό έχει τρομερές συνέπειες στη ζωή των ηρώων.

Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας έρωτας γεννιέται, φίλοι επανέρχονται ύστερα από χρόνια απουσίας, πόνος, μία ερωτική απογοήτευση και η χαρά του έρωτα. Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι οι ήρωες έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα που δημιουργούνται τώρα και ιούς συνδέουν για πάντα.

Ήλιος

Σκηνή από τη σειρά «Ήλιος»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments