Αθλητισμός

Ζαγοράκης: Το εθνόσημο βρίσκεται παντού

Ζαγοράκης: Το εθνόσημο βρίσκεται παντού
Ζαγοράκης: Την πρώτη του ομιλία, ως πρόεδρος της ΕΠΟ, στους παίκτες της Εθνικής απηύθυνε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, επισκέφθηκε την αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Γεωργία. Αφού συναντήθηκε με τον προπονητή της ομάδας, Τζον Φαν’ τ Σιπ και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, στη συνέχεια είχε σύντομη συνομιλία με τους διεθνείς.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής σημείωσε:

«Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της διοίκησης. Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, ώστε να συνεισφέρουμε στη λειτουργία της ομάδας μέσα στο καλύτερο δυνατόν περιβάλλον. Το εθνόσημο βρίσκεται παντού και πρέπει να κάνουμε πάντα τους Έλληνες περήφανους και χαρούμενους. Να είστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αποστολή σας. Είμαστε εδώ όλοι για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στην Ισπανία και καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Γεωργία»,

Νωρίτερα, συμφώνησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή να έχουν μία κατ ιδίαν συνάντηση στην Αθήνα την προσεχή εβδομάδα ώστε να συζητήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Να τονιστεί πως για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έλαβε τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

Μονόδρομος η νίκη απόψε:

Η Εθνική θα αναμετρηθεί απόψε (21:45) με τη Γεωργία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, με στόχο να πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς. Οι παίκτες του Τζον Φαν’τ Σιπ καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία με την Ισπανία και να τα δώσουν όλα για τη νίκη απέναντι σε μία από τις δύο, θεωρητικά, αδύναμες ομάδες του ομίλου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν’τ Σιπ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα και ουσιαστικά λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα αποφασίσει ποιοι θα αγωνιστούν ως βασικοί. Στην προπόνηση ωστόσο έδειξε πως το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί σε σχήμα 4-2-3-1, όπως και στο φιλικό με την Ονδούρα, ενώ ανοιχτές μένουν τρεις θέσεις.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Βλαχοδήμος και στα δεξιά θα παίξει ο Μπακάκης ενώ το αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Τζαβέλας – Παπαδόπουλος. Στα αριστερά είναι ανοιχτή η θέση μεταξύ Τσιμίκα και Γιαννούλη. Στο κέντρο Μπουχαλάκης και Ζέκα είναι οι δύο στάνταρ παρουσίες, όπως και αυτή του Μπακασέτα στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, στο ένα άκρο φαβορί για να ξεκινήσει είναι ο Φορτούνης ενώ στο άλλο άκρο οι Μασούρας και Λημνιός διεκδικούν τη θέση. Στην κορυφή της επίθεσης θα δούμε λογικά τον Γιακουμάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments