Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [06/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [06/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η καρδιά των ζωδίων σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου, «διψά» για περιπέτεια, ενώ αν οι ευχάριστες στιγμές συνδυαστούν και με ποιοτικό χρόνο με το ταίρι, τότε η διάθεση θα απογειωθεί, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών.

Κριός

Θα αισθανθείς πως ήρθε η ώρα να κάνεις μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου. Όμως θα ωφεληθείς, αν η συζήτηση παραμείνει δροσερή και ανάλαφρη. Δεν θα έχεις καμιά αμφιβολία στο να εκφράσεις στο ταίρι σου, όσα θέλεις να πεις. Όσο πιο θετική είσαι, τόσο ευκολότερα θα μιλήσεις για τις απόψεις σου, όταν νιώσεις πως η στιγμή είναι κατάλληλη για να το κάνεις.

Ταύρος

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δημιουργήσεις μια λίστα ή να καταγράψεις όσα επιθυμείς να ζήσεις στο δεσμό σου. Αν δεν το έχεις κάνει ακόμη, τότε έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις ανοιχτά στο σύντροφό σου, για όσα θέλεις να ζήσεις ρομαντικά και οικεία. Βάλε υψηλούς στόχους και μην μειώσεις τις προσδοκίες σου. Ακόμη κι αν αυτά που επιθυμείς μοιάζουν περισσότερο με φαντασία, αξίζει να συμπεριληφθούν!

Δίδυμοι

Φαίνεται πως έχεις μια μοναδική άποψη που χρειάζεται συζήτηση για ένα ρομαντικό θέμα. Ο συνδυασμός της φαντασίας σου με την πρακτικότητα, κάνει αυτό που έχεις να πεις, πιο ενδιαφέρον. Για αυτό μοιράσου ό,τι υπάρχει στο μυαλό και την καρδιά σου. Μόνο έχε υπόψη, να δώσεις σε αυτόν που αγαπάς την ευκαιρία να απαντήσει και να αποκαλύψει λίγα πράγματα για τον εαυτό του.

Καρκίνος

Επιθυμείς λίγο μεγαλύτερο επίπεδο ελευθερίας τώρα… και η παραβίαση μερικών ρομαντικών κανόνων στο δεσμό σου, θα είναι στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σου. Η καρδιά σου σε παροτρύνει να εξερευνήσεις κάποιες επιλογές για να κάνεις πιο περιπετειώδη την ερωτική σου ζωή. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από ξεπερασμένες ζώνες άνεσης. Θα νιώσεις ευτυχισμένη για την ευκαιρία ν’ αφήσεις τη σημαία σου, να κυματίσει περήφανα!

Λέων

Το πνεύμα της συνεργασίας είναι ισχυρό στην ερωτική σου ζωή αυτό το διάστημα, οπότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και αξιοποίησέ το στο έπακρο. Θα ήταν χρήσιμο επίσης να κάνεις μια διευκρινιστική συζήτηση με το ταίρι σου, για το πώς μπορείτε να ενώσετε το μυαλό και την καρδιά σας. Επειδή για να μπορέσετε να κατακτήσετε ένα κοινό στόχο, χρειάζεται να είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα από την αρχή!

Παρθένος

Μπορεί να μην σε πειράζει να βρίσκεσαι συνεχώς δίπλα σ’ αυτόν που αγαπάς. Αν όμως αισθανθείς πως επωφελείται από την καλή θέληση και τη γενναιοδωρία σου, τότε καιρός να «πατήσεις πόδι». Ίσως υπάρχουν συγκεκριμένα συναισθηματικά και φυσικά όρια που θα χρειαστεί να δημιουργηθούν ή να επαναπροσδιοριστούν. Και μια τέτοιου είδους συζήτηση, θα χρειαστεί να ξεκινήσει από σένα.

Ζυγός

Κατά κάποιο τρόπο, φαίνεται πως θέλεις να εμπλέξεις τον εραστή σου ή το μελλοντικό σου ταίρι, σ’ ένα φιλανθρωπικό σχέδιο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να υπενθυμίσεις σ’ αυτόν που αγαπάς γιατί ένας στόχος, είναι τόσο κοντά στην καρδιά σου. Αν είσαι ελεύθερη, μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Γενικά, αν καταφέρεις να εμπλέξεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει μ’ αυτό που αγαπάς, τότε η επίτευξη του στόχου σου, θα είναι ξεχωριστή!

Σκορπιός

Αν διαπιστώσεις πως η διάθεσή σου «σκοτεινιάζει» ή βλέπεις τον κόσμο μέσα από ένα φακό απαισιοδοξίας, προσπάθησε να εξαλείψεις τέτοιου είδους συναισθήματα, στο ξεκίνημά τους. Ίσως πρέπει να βγάλεις από το στήθος σου ό,τι σε καταβάλλει και να ενημερώσεις τον εραστή σου γιατί αισθάνεσαι έτσι. Είναι σπουδαίο πράγμα η υποστήριξη του αγαπημένου σου, ακόμα κι αν σου προσφέρει μόνο μια αγκαλιά ή ακούσει ήρεμα, τους προβληματισμούς σου. svg%3E

Τοξότης

Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα που επιθυμείς να αποφύγεις σε μια συζήτηση με τον εραστή σου, τότε ίσως χρειαστεί να ορίσεις ή να επαναφέρεις ορισμένα όρια. Ξέρεις πως θα μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά, όταν θα είσαι αρκετά σίγουρη για όσα επιθυμεί η καρδιά σου. Γι’ αυτό πάρε το χρόνο σου και μίλησε όταν νιώσεις πως η στιγμή είναι κατάλληλη.

Αιγόκερως

Αν νιώσεις μια δυσάρεστη αλλαγή στο δεσμό σου, τότε θα αποφασίσεις πως είναι καιρός να μιλήσεις στον εραστή σου και να του κάνεις γνωστές τι σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Υπάρχει πιθανότητα και ο εραστής σου να βρίσκεται στην ίδια σελίδα, αλλά να μην έχει πει κουβέντα. Μπορείς να είσαι αυτή που θα τερματίσει το αδιέξοδο και θα ενθαρρύνεις αυτό που έχει κατασταλεί ή που αγνοείται βολικά για να δείτε τελικά σαν ζευγάρι, το φως της ημέρας.

Υδροχόος

Η καρδιά σου ικετεύει για περιπέτεια τώρα. Το μυαλό σου όμως είναι αυτό που απαιτεί πρακτικότητα και ανάγκη να διατηρήσεις και τα δύο πόδια στο έδαφος. Αλλά το να κάνεις κάτι ανάλαφρο σε βασικό επίπεδο μπορεί να είναι πραγματικό τονωτικό. Μπορείς να νιώσεις ικανοποίηση στη σχέση σου, αντικαθιστώντας την αυστηρή τήρηση των κανόνων με κάτι επιπόλαιο κι ανάλαφρο τώρα.

Ιχθύες

Αν χρειάζεσαι την υποστήριξη του εραστή σου σήμερα, μην διστάσεις να τη ζητήσεις. Ξέρεις πως μπορείς να ζητήσεις την βοήθεια οποιουδήποτε στον κόσμο σου και να την έχεις. Όμως τώρα σου δίνεται η τέλεια ευκαιρία, να συνεργαστείς με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε. Καλωσορίστε αυτήν την ευκαιρία, ανεξάρτητα από το πόσο βαρετή μπορεί να φαίνεται!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments