Αθλητισμός

Βόλος – Παναιτωλικός: 3-1

Βόλος – Παναιτωλικός: 3-1
Βόλος - Παναιτωλικός: Οι γηπεδούχοι ήταν αδιάφοροι μεν βαθμολογικά, «βύθισαν» δε κι άλλο τους φιλοξενούμενους. Και τα τέσσερα γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος.

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Βόλος νίκησε τον Παναιτωλικό και του δυσκόλεψε κι άλλο την υπόθεση σωτηρία στην τρίτη αγωνιστική των play out, ενώ στα play offs ξεχωρίζει το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να καίγεται για βαθμούς αφού δίνει μάχη για την παραμονή στη Super League, αλλά ο αδιάφορος Βόλος έβαλε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πήρε τη νίκη απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Βόλος - Παναιτωλικός: 3-1

Βόλος – Παναιτωλικός: 3-1

Βόλος – Παναιτωλικός: Η εξέλιξη του ματς

Η καλή μέρα από το… πρωί φάνηκε για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 3′ ο Ριένστρα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0. Και μέχρι να ανασυνταχθούν οι φιλοξενούμενοι, ήρθε στο 13′ και το 2-0 για τους Θεσσαλούς, αυτή τη φορά με το πέναλτι του Μπουένο για χέρι του Ταχάρ. Τα πράγματα, όπως καταλαβαίνει κανείς, έγιναν από πολύ νωρίς πολύ δύσκολα για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι πάντως κατάφεραν να αντιδράσουν και να μειώσουν στο 37′ με πέναλτι του Βέργου (2-1) μετά το χέρι του Περέα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν κατάφερε, όμως, να μείνει για πολύ στο παιχνίδι, αφού στο 42′ ο Μήτογλου από κοντά έγραψε το 3-1. Ο Βόλος είχε, με λίγα λόγια, τον έλεγχο της κατάστασης, με τον Παναιτωλικό να ψάχνει στο β’ μέρος το δεύτερο γκολ που θα τον έβαζε ξανά στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Όσες ευκαιρίες κι αν έκαναν οι φιλοξενούμενοι όμως, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βέργου στο 86′, τις έχασαν και μοιραία έχασαν και το παιχνίδι, με συνέπεια να παραμείνουν στην προτελευταία θέση.

Οι συνθέσεις:

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο, Κρητικός (84′ Σάντσες), Ριένστρα, Νίνης, Μπουένο (57′ Ρενάτο Σάντσες), Μπαρτόλο (74′ Κιάκκος), Περέα.

Παναιτωλικός: Κνετ, Περέιρα (74′ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (53′ Καρέλης), Μεντίνα (53′ Μανθάτης), Ντινγκα, Ταχαρ, Αριγίμπι (74′ Ντουάρτε), Μεντόζα (53′ Ντάλσιο), Ντίας, Βέργος.

Να σημειώσουμε ότι σε εξέλιξη είναι το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καμάρας», ενώ στις 19:30 το απόγευμα η ΑΕΛ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου.

Αύριο για τα play offs o Άρης παίζει με την ΑΕΚ, ο Αστέρας με τον ΠΑΟΚ και, όπως αναφέραμε και παραπάνω ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τα γκολ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments