Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Η συνταρακτική ανάρτηση του πατέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη

Γιώργος Καραϊβάζ: Η συνταρακτική ανάρτηση του πατέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη
Γιώργος Καραϊβάζ: Η δολοφονία του δημοσιογράφου έχει σοκάρει τους πάντες, αλλά πολύ περισσότερο στους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ εκτελέστηκε εν ψυχρώ χθες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Η φονική ενέδρα έχει προκαλέσει σοκ στους πάντες, αλλά πολύ περισσότερο στους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους του. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση – αντίο της Ζήνας Κουτσελίνη.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, που γνώρισε τον Γιώργο Καραϊβάζ όταν βιάστηκε και δολοφονήθηκε η κόρη του Ελένη Τοπαλούδη, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ανάμεσα σε άλλα, ο Γιάννης Τοπαλούδης έγραψε πως μετά τη μαρτυρική δολοφονία της Ελένης, όλοι τους έγιναν μία οικογένεια. Τον κάλεσε, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, να αγκαλιάσει, εκεί ψηλά που πάει, την Ελένη του μόλις τη συναντήσει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του:

Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

ΑΕΊΜΝΗΣΤΕ Γιώργο Καραϊβάζ, γνωριστήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για μένα και την Κούλα, με τον βιασμό και τη μαρτυρική δολοφονία της Ελένης μας.

Επισκέφθηκες το σπιτικό μας στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο της κόρης μας, μαζί με την αξιαγάπητη σύζυγό σου. Μαζί με τη Ζήνα, τη φυσική αλλά και την τηλεοπτική της οικογένεια (γιατί ήσασταν όλοι σας μια οικογένεια).

Η συγκίνηση, η θλίψη και ο πόνος μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος με τον τόσο αναπάντεχο χαμό σου, με την τόσο αποτρόπαια δολοφονία σου.

Δραμινέ φίλε Γιώργο, εκεί ψηλά που πας, αγκάλιασε την Ελένη μας μόλις τη συναντήσεις.

Καλή δύναμη στη σύζυγο και στο παιδί σου.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και οι άμεσοι και οι έμμεσοι δολοφόνοι σου.

Ας το συνειδητοποιήσουν οι εκάστοτε κυβερνώντες του τόπου μας κι ας πράξουν άμεσα (αν πράγματι θέλουν): επιτέλους τα ισόβια να είναι πραγματικά ΙΣΌΒΙΑ για τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους παιδόφιλους.

Γιώργος Καραϊβάζ: Η συνταρακτική ανάρτηση του πατέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη

Γιώργος Καραϊβάζ: Η συνταρακτική ανάρτηση του πατέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που δολοφονήθηκε

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε την καριέρα του από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στον ΑΝΤ1, στο αστυνομικό ρεπορτάζ, τον οποίο χαρακτήρισε «τηλεοπτικό σπίτι» του όταν αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2017.

Λίγο αργότερα ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Star και με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Είχε τη δική του ιστοσελίδα, το bloko.gr. Ήταν παντρεμένος με ένα παιδί, το οποίο είναι 19 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments