Ειδήσεις

Πρίγκιπας Κάρολος: Οι παράλογες απαιτήσεις του

Πρίγκιπας Κάρολος: Οι παράλογες απαιτήσεις του
Πρίγκιπας Κάρολος: Μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου έχουν έρθει στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες από τη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, θρηνεί για τον χαμό του πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππου που πέθανε σε ηλικία 99 ετών, ενώ και η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή. Όπως ήταν λογικό, στη δημοσιότητα ήρθαν κι άλλες λεπτομέρειες για τη ζωή της βασιλικής οικογένειας ή κάποιοι θυμήθηκαν παλιότερες ιστορίες.

Μετά τον θάνατο του Φίλιππου ήρθε στο προσκήνιο η είδηση για τις παραξενιές του πρίγκιπα Κάρολου. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και της μοναρχίας γεννήθηκε σε μια ζωή γεμάτη ανέσεις, και σύμφωνα με τον προσωπικό μπάτλερ της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, «τα θέλει όλα στο χέρι, γι’ αυτό και τον αποκαλούν χαϊδεμένο πρίγκιπα».

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο ίδιος ο Burrell στο ντοκιμαντέρ «Serving The Royals: Inside the Firm» του Amazon Prime αναφερόμενος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Κάρολου. Για παράδειγμα θέλει οι πιτζάμες του να σιδερώνονται κάθε μέρα, όπως και τα κορδόνια των παπουτσιών του, ενώ ακόμα έχει την απαίτηση η τάπα της μπανιέρας να είναι σε συγκεκριμένη θέση. Αναφορικά με τη θερμοκρασία του νερού, έχει δώσει ρητές εντολές ώστε να είναι πάντα χλιαρό.

Πρίγκιπας Κάρολος: Οι παράλογες απαιτήσεις του

Πρίγκιπας Κάρολος: Οι παράλογες απαιτήσεις του

Το πιο εξωφρενικό από όλα φυσικά αποτελεί το ότι καθημερινά ζητάει από τους υπηρέτες του να «πατούν» την οδοντόκρεμά του και συγκεκριμένα ακριβώς μία ίντσα.

Ο ίδιος μάλιστα θυμήθηκε και ένα περιστατικό, στο οποίο ο Κάρολος τον είχε καλέσει από την βιβλιοθήκη ζητώντας του να έρθει να του μαζέψει ένα γράμμα της Βασίλισσας από το καλάθι των αχρήστων, που είχε πέσει κατά λάθος. Συμπληρωματικά για όλα αυτά μίλησε και ο βασιλικός ανταποκριτής Κλάιβ Γκούντμαν, δηλώνοντας πως ο πρίγκιπας Κάρολος δεν σηκώνει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι παρά βασίζεται στη γενναιόδωρη βοήθεια των υπηρετών του.

Να τονίσουμε ότι στο παρελθόν παρόμοιες απαιτήσεις έχουν ακουστεί και για τη σύζυγό του, Καμίλα, με αποτέλεσμα πολλοί να σχολιάζουν σκωπτικά ότι ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλο.

Μερικά λόγια για τον απαιτητικό πρίγκιπα

Ο Κάρολος, πρίγκιπας της Ουαλίας είναι γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 1948 και είναι ο μεγαλύτερος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και του πρίγκιπα Φίλιππου του Ηνωμένου Βασιλείου. Αποτελεί τον κληρονομικό διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Επίσης, είναι ο διάδοχος στη θέση του Ανώτατου Κυβερνήτη της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments