Lifestyle

Ολυμπία Χοψονίδου: Επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο

Ολυμπία Χοψονίδου: Επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο
Ολυμπία Χοψονίδου: To πρώην μοντέλο είναι καλά στην υγεία του.

Τέλος καλό όλα καλά με την Ολυμπία Χοψονίδου. Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη αποκάλυψε στο Instagram το πρωί ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, ωστόσο αργότερα με νέο της Story έδωσε περισσότερες πληροφορίες λέγοντας πως είναι καλά και πως ήδη έχει επιστρέψει σπίτι. Μάλιστα, ενημέρωσε πως ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο ήταν για να κάνει κάποιες εξετάσεις για τον βήχα που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

«Είμαι μια χαρά… είμαι ήδη στο σπίτι… έχω ξεκινήσει από την αρχή τις εξετάσεις για να βρω τη λύση στον βήχα μου! Τίποτα άλλο! Απλά στο προηγούμενο Story, ήμουν ζαλισμένη από τη μέθη, έβγαζα σέλφι σαν την καμηλοπάρδαλη ασταμάτητα. Και η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου έλεγα ασυναρτησίες. Συγγνώμη γιατρέ! Ρεζίλι. Το πόνυ είναι η Βαλέρια που ήταν μαζί μου και έλεγε να σταματήσω να μιλάω… δεν ήξερε από που να με μαζέψει!», σχολίασε στα Instagram Stories της η Ολυμπία.

Δείτε το παρακάτω:

Νωρίτερα, στη φωτογραφία που ανέβασε ήταν ξαπλωμένη με ορό στο χέρι της, αναφέροντας πως όλα είναι καλά χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον λόγο εισαγωγής της.

«Μου έχουν πέσει τα μαλλιά»

Η Ολυμπία Χοψονίδου πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ύστερα από έξι εγκυμοσύνες. Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι της έχουν πέσει μαλλιά, έχει θέματα με τα δόντια της, προσπαθεί να χάσει τα κιλά και να απαλλαχθεί από την χαλάρωση, αλλά το πιο σημαντικό πως έχει έντονο βήχα από τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments