Αθλητισμός

Champions League: Στα ημιτελικά Παρί και Τσέλσι

Champions League: Στα ημιτελικά Παρί και Τσέλσι
Champions League: Μπορεί και οι δύο να έχασαν από Μπάγερν και Πόρτο, όμως, πήραν την πρόκριση χάρη στα σκορ των πρώτων ματς.

Την πρόκρισή στα ημιτελικά του Champions League πανηγυρίζουν από χθες το βράδυ Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι παρά τις ήττες τους από Μπάγερν Μονάχου και Πόρτο, αντίστοιχα, χάρη στα σκορ των πρώτων αγώνων. Απόψε το βράδυ θα μάθουμε τις άλλες δύο ομάδες που θα τις συντροφέψουν στα ημιτελικά με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ να φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι.

Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν – Μονάχου 0-1

Η Παρί Σεν Ζερμέν πανηγυρίζει την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Champions League πάρα την ήττα με 0-1 από την Μπάγερν Μονάχου. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς των προημιτελικών είχε κερδίσει με 3-2 στο χιονισμένο Μόναχο.

Champions League: Ο Κιλιάν Εμπαπέ για άλλη μια φορά έκανε φοβερό ματς

Champions League: Champions League: Ο Κιλιάν Εμπαπέ για άλλη μια φορά έκανε φοβερό ματς

Ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ σκόραρε και πάλι, έστω κι αν δεν είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Ο Καμερουνέζος έφτασε τα 4 γκολ στα 5 του τελευταία ματς στη διοργάνωση για την Μπάγερν, όμως αυτό δεν έφτανε για την ομάδα του Χάνσι Φλικ.

Η Παρί δεν κατάφερε να σκοράρει αν και είχε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τον πολύ ορεξάτο Νεϊμάρ να έχει τρία δοκάρια! Οι Παριζιάνοι έγιναν η πρώτη ηττημένη τελικού που την επόμενη χρονιά αποκλείει τη νικήτρια της διοργάνωσης και «έσπασαν» τη σχετική παράδοση που υπήρχε.

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού

Champions League: Τσέλσι – Πόρτο 0-1

Η Τσέλσι μπορεί να έχασε στο δεύτερο ματς των προημιτελικών με 0-1 από την Πόρτο, αλλά χάρη στα δύο γκολ του πρώτου αγώνα (2-0 υπέρ της λονδρέζικης ομάδας) είναι στα ημιτελικά του Champions League. Το μοναδικό γκολ του ματς σημείωσε για τους «δράκους» ο Μεχντί Ταρέμι με ωραίο «ψαλιδάκι» στο 94ο λεπτό του αγώνα.

Champions League: Τσέλσι - Πόρτο 0-1

Champions League: Τσέλσι – Πόρτο 0-1

Οι «μπλε» έφτασαν τις 8 προκρίσεις στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη αγγλική ομάδα.

Δείτε τα highlights του ματς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments