Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Αυτή είναι η σύζυγός του

Νίκος Δένδιας: Αυτή είναι η σύζυγός του
Νίκος Δένδιας: Νίκος Δένδιας και η Δάφνη Λάλα γνωρίστηκαν τον χειμώνα του 1999 στην Κέρκυρα, τον τόπο καταγωγής του Υπουργού.

Ο Νίκος Δένδιας έβαλε στη θέση του τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου, προκαλώντας τον θαυμασμό για την σκληρή του στάση μέσα στην Άγκυρα. Έτσι το όνομά του τις τελευταίες μέρες ακούγεται πιο πολύ από ποτέ. Ποιος είναι όμως ο υπουργός Εξωτερικών και τι δεν ξέρουμε για αυτόν;

Σίγουρα πρέπει να αναφερθεί πως ο Νίκος Δένδιας είναι παντρεμένος με την Δάφνη Λάλα και ο έρωτάς τους είναι πραγματικά αξιοζήλευτος. Είναι από τα ζευγάρια που όσο περνάνε τα χρόνια η σχέση τους δυναμώνει και δεν παύουν να είναι ερωτευμένοι.

Ποια είναι η σύζυγος του υπουργού

Νίκος Δένδιας και η Δάφνη Λάλα γνωρίστηκαν τον χειμώνα του 1999 στην Κέρκυρα, τον τόπο καταγωγής του Υπουργού. Από τότε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και η Δάφνη Λάλα είναι αχώριστοι. Νίκος Δένδιας-Δάφνη Λάλα εμφανίστηκαν πριν λίγα χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής και παρακολούθησε το αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο. Ο πρώτος γάμος της είχε φέρει τη Δάφνη Λάλα στο νησί, από όπου καταγόταν η μητέρα της. Είχε ανοίξει δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο, είχε στρώσει τη ζωή της, αλλά η σχέση δεν άντεξε. Το ίδιο είχε συμβεί και για τον Νίκο Δένδια, μιας και ο κύκλος του πρώτου γάμου του είχε κλείσει. Δεν χρειαζόταν πολύ για να αντιληφθούν ότι εκείνη την περίοδο οι ζωές τους κινούνταν σε δύο παράλληλους δρόμους.

Νίκος Δένδιας

Η δυναμική αρχιτέκτων Δάφνη Λάλα, που είχε πάρει τη ζωή στα χέρια της, γοήτευσε από την πρώτη στιγμή τον Νίκο Δένδια. Και ο δικηγόρος, με τη σειρά του, γοήτευσε την αρχιτέκτονα με το πνεύμα του και το εκλεπτυσμένο χιούμορ του. Ύστερα ήρθε ο έρωτας και τα πράγματα εξελίχθηκαν μόνα τους. «Οταν έχεις περάσει δύο προηγούμενες ζωές, εκτιμάς τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο» λέει η Δάφνη Λάλα.

Νίκος Δένδιας: «Ήμουν δικηγόρος στο διαζύγιό της»

Ο Νίκος Δένδιας σε παλαιότερη συνέντευξη του στη Ζήνα Κουτσελίνη, είχε μιλήσει για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του: «Και εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν διαζευγμένοι και γνωριστήκαμε σιγά-σιγά. Η πρώτη γνωριμία βέβαια ήταν στο δικηγορικό μου γραφείο όπου είχε έρθει να μου αναθέσει το διαζύγιό της! Νομίζω ότι αυτό που μου δημιούργησε ένα έντονο ενδιαφέρον ήταν η στάση της στο διαζύγιο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έχουμε τρία παιδιά και δόξα τω Θεό είμαστε αγαπημένοι». Νίκος Δένδιας

«Εγώ ασκούσα τότε γενική δικηγορία -τώρα πια δεν το κάνω αυτό- και η γυναίκα μου ήρθε σαν πελάτης σε υπόθεση διαζυγίου. Έτσι τη γνώρισα. Ήρθε να βγάλει το διαζύγιό της σε μένα και βρήκε τον… μπελά της. Βρέθηκε με έναν δεύτερο γάμο! Το έβγαλα το διαζύγιό της, όμως, να είμαστε συνεννοημένοι. Κανένα διαζύγιο δεν είναι ωραίο, αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό είχε και μια δεύτερη φάση, που είχε μια ευτυχή κατάληξη. Έχουμε τρία παιδιά. Έχει μια κόρη η γυναίκα μου, που κάνει μεταπτυχιακό στην Αγγλία, έναν γιο εγώ από τον πρώτο μου γάμο, που είναι στην Ιατρική και παίρνει πτυχίο, και έχουμε και ένα παιδί μαζί, που είναι στο Κολλέγιο Αθηνών, στην Α’ Λυκείου», είπε.

8260108

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments