Αθλητισμός

European Super Leauge: Πρόταση στη Νάπολι

European Super Leauge: Πρόταση στη Νάπολι
European Super Leauge: Στην προσπάθεια της να αυξήσει τις ομάδες στη διοργάνωσή της, η ESL έκανε πρόταση και στη Νάπολι, όπου αν την αποδεχθεί θα είναι η τέταρτη ομάδα του θεσμού.

Η European Super League συνεχίζει τις εντατικοποιήσεις για να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων που θα την απαρτίζουν. Την ίδια ώρα που υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από ομάδες, αθλητές και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όπως ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, που τάχθηκε κατά του νέου αυτού θεσμού, για τον οποίο, εν αντιθέσει, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ είπε πως θα σώσει το ποδόσφαιρο.

Στην προσπάθεια να αυξήσει τον αριθμό των ποδοσφαιρικών club που θα συμμετέχουν, η European Super League κατέθεσε πρόταση στη Νάπολι για να γίνει η 13η συνολικά ομάδα της διοργάνωσης και τέταρτη ιταλική, καθώς έχουν ήδη συμφωνήσει οι Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Corriere Dello Sport, δεν αποκλείεται να αυξηθούν σε τέσσερις, αφού η ομάδα του Κώστα Μανωλά δέχτηκε και επίσημα πρόσκληση να συμμετάσχει στο νέο αυτό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, άνθρωπος της JP Morgan, η οποία θα είναι η μεγάλη χορηγός της νέας αυτής διοργάνωσης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και προσκάλεσε την ομάδα του να λάβει μέρος στην European Super League.

Η επιλογή της Νάπολι μόνο τυχαία δεν είναι, αφού στο παρελθόν ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» είχε εκφράσει απόψεις περί αλλαγών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που είχαν μιλήσει για μία Super Leagueισχυρών.

Το σκέφτεται η Μπενφίκα

Στην Πορτογαλία είναι γνωστό εδώ και ημέρες πως η Μπενφίκα έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση για να συμμετέχει στη νέα, κλειστή, ευρωπαϊκή λίγκα και οι ιθύνοντες της το σκέφτονται σοβαρά. Μπορεί η Πόρτο να έκλεισε την πόρτα στην ESL, ωστόσο οι Λουζιτανοί της Λισαβόνας κρατούν ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο καθώς εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση να ανάψουν το πράσινο φως, απατώντας θετικά στην πρόταση που τους έγινε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η «Record», οι «αετοί» έχουν πληγεί από την πανδημία και, αυτή τη στιγμή, ως τρίτοι στο πρωτάθλημα της χώρας τους, δεν έχουν διασφαλίσει την απευθείας θέση στους ομίλους του επόμενου Champions League. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του πορτογαλικού συλλόγου είναι έτοιμοι να πουν το «ναι» στην European Super League. record

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments