Lifestyle

Πηνελόπη Πλάκα: Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης

Πηνελόπη Πλάκα: Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης
Πηνελόπη Πλάκα: Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη την Τετάρτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε σχετικά με τον σύντροφο της, αλλά και για την κατάθλιψη που βίωσε. Η ηθοποιός είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό πριν από λίγο καιρό. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια είχε μιλήσει και στο παρελθόν για το σύντροφο της Θοδωρή Δεδούση.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ήταν την Τετάρτη μια από τις καλεσμένες του «The 2 Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε, τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την προσωπική της ζωή. Αποκάλυψε πως έχασε κιλά στην καραντίνα, ενώ περιέγραψε πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Επίσης, αναφέρθηκε στον σύντροφό της καθώς και στην ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του, ενώ αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει σύντομα μητέρα. Πηνελόπη Πλάκα

Πηνελόπη Πλάκα: “Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης”

«Με κάτι που έγινε στην προσωπική μου ζωή αποφάσισα να μην ζορίζομαι και να μην αγχώνομαι. Πηγαίνω χρόνια σε ψυχολόγο. Αυτή τη στιγμή δεν πάω αλλά θα πάω. Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης. Δεν καταλάβαινα τι έχω. Δεν έβγαινα από το σπίτι μου… Και μια γειτόνισσα μου το είπε… Και μου σύστησε και την ψυχολόγο της».

Μιλώντας για τον σύντροφό της Θοδωρή Δεδούση λέει: «Με τον σύντροφό μου τον Θοδωρή, είμαστε μαζί 3 χρόνια και είμαστε πολύ καλά. Παλιά δεν ήθελα να μιλήσω γι΄ αυτό αλλά τώρα πέρασαν 3 χρόνια. Δεν με αγχώνει μια πρόταση γάμου απλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να γίνω μαμά».

Πηνελόπη Πλάκα: ” Με βοήθησε η ψυχοθεραπεία”

Τέλος, η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε και για την περίοδο που έφθασε στα όρια της κατάθλιψης: «Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Δεν καταλάβαινα τι έχω αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες.

Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα. Μου είπε “τι θα γίνει” και στην κυριολεξία με τράβηξε έξω. Μου έδωσε και τον ψυχολόγο της. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments