Ελλάδα

Χανιά: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Χανιά: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι
Χανιά: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ένας 38χρονος αστυνομικός.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στα Χανιά, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 38χρονος αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε εν ώρα υπηρεσίας και συγκεκριμένα περιπολίας το πρωί του Σαββάτου, σε περιαστική περιοχή του Δήμου Χανίων.

Πρόκειται ακόμη μία είδηση που έρχεται από τα Χανιά μετά και την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που διατάχθηκε για 68 νεκρούς ηλικιωμένους σε γηροκομείο των Χανίων. Χανιά

Χανιά: Στο νοσοκομείο ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 38χρονος αστυνομικός. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του συναδέλφου του που ήταν μαζί στην υπηρεσία. Δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει, καθώς βρισκόταν έξω από το σταθμευμένο περιπολικό, παρά άκουσε τον πυροβολισμό και αντίκρισε τον συνάδελφό του αιμόφυρτο. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, φέροντας τραύμα στο κεφάλι.

Να σημειωθεί πως έως τώρ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας, ούτε και αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός αντιμετώπιζε οποιασδήποτε φύσεως προβλήματα.

Χανιά: Θρίλερ με τους 68 νεκρούς σε γηροκομείο

Τα Χανιά ζουν εφιαλτικές στιγμές καθώς ένα γηροκομείο της πόλης φέρεται να κρύβει κάποιο μακάβριο μυστικό, αφού μέσα σε ένα έτος έχουν χάσει τη ζωή τους 68 τρόφιμοι του ιδρύματος. Η σοβαρότητα της υπόθεσης μπορεί να κριθεί από το γεγονός ότι παραγγέλθηκε εκταφή σορού, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά και χωρίς να συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες το πρωί της Πέμπτης προχωρώντας σε εκταφή σορού μιας ηλικιωμένης γυναίκας που είχε αποβιώσει από το εν λόγω ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων. Η έρευνα αυτή διεξάγεται στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας και ο Εισαγγελέας Χανιών ευελπιστεί πως αυτή η έρευνα θα ρίξει φως στο αν ο θάνατος της συγκεκριμένης γυναίκας, ενδεχομένως όμως και άλλων τρόφιμων του ιδρύματος, προήλθε πράγματι από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου. Για τους θανάτους αυτούς έχουν δημιουργηθεί υποψίες που κάνουν λόγο πως προήλθαν από εγκληματικές ενέργειες. Η έρευνα επικεντρώνεται στους θανάτους που έχουν σημειωθεί το τελευταίο έτος στον οίκο ευγηρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments