Αθλητισμός

NOVA μεταδόσεις: Σημαντική συμφωνία με FIBA

NOVA μεταδόσεις: Σημαντική συμφωνία με FIBA
NOVA μεταδόσεις: Η NOVA ολοκλήρωσε μία πολύ σημαντική συμφωνία με τη FIBA, με διοργανώσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ να προβάλλονται από το συνδρομητικό κανάλι τα επόμενα χρόνια.

Η NOVA ολοκλήρωσε μία πολύ σημαντική συμφωνία με τη FIBA, με διοργανώσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ να προβάλλονται από το συνδρομητικό κανάλι τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά:

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων μπάσκετ έρχονται στα κανάλια Novasports! Μέσα από μια νέα πολυετή στρατηγική συμφωνία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) με την United Media οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα επόμενα χρόνια τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και περισσότερα από 1000 παιχνίδια όλων των μεγάλων διοργανώσεων.

Με βάση τη νέα συμφωνία τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν ζωντανά τα επόμενα χρόνια το σύνολο των διοργανώσεων της FIBA στις οποίες μετέχουν εθνικές ομάδες. Σε διάρκεια μιας τετραετίας θα μεταδοθούν περισσότερα από 1000 παιχνίδια στα οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:

– Τα προκριματικά του FIBA World Cup στα οποία θα πάρουν μέρος 80 εθνικές ομάδες από όλο τον πλανήτη.

– Την τελική φάση του FIBA Basketball World Cup που θα φιλοξενηθεί σε τρεις χώρες (Ινδονησία-Ιαπωνία και Φιλιππίνες) από 25 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2023 με τη συμμετοχή 32 εθνικών ομάδων.– Τα Προολυμπιακά τουρνουά ανδρών και γυναικών του 2024.

– Tα παιχνίδια των προκριματικών γύρων για το Eurobasket 2025 και την τελική φάση του Eurobasket 2025.

– Μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που αναμένεται να δώσουν το παρών στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πρωταθλημάτων όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Εθνική Ελλάδος, ο Λούκα Ντόντσιτς με την εθνική Σλοβενίας, ο Νίκολα Γιόκιτς με τη Σερβία και οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Nova

Ποια άλλα δικαιώματα έχει η Nova

η Nova, μετά την απόκτησή της από τον όμιλο BC Partners που μέσω της United έχει δημιουργήσει μεγάλη «ομπρέλα» τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σ’ όλα τα Βαλκάνια, μπαίνει πολύ ανταγωνιστικά πλέον στα διεθνή εμπορικά συμβόλαια.

To United Group λοιπόν ήρθε σε συμφωνία με την Bundesliga International – θυγατρική της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας (DFL) – για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων από τη σεζόν 2021-22 έως και το 2024-25 σε Ελλάδα, Κύπρο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Β. Μακεδονία, Σερβία, Σλοβενία και Βουλγαρία. Η συμφωνία περιλαμβάνει τους αγώνες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της γερμανικής Bundesliga, το ετήσιο παιχνίδι του γερμανικού Σούπερ Καπ, καθώς και τους αγώνες πλέι – οφ ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες.

Πρόκειται για ένα μπουκέτο πάνω από 300 αγώνες ετησίως σ’ ένα από τα πιο θεαματικά και ελκυστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, που έχει σημειώσει κατακόρυφη άνοδο την τελευταία 10ετία. Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με τα στατιστικά, στο γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επιτυγχάνονται 3,29 γκολ ανά αγώνα, τα περισσότερα από τα πέντε κορυφαία της Γηραιάς Ηπείρου, ενώ καταγράφεται η μεγαλύτερη πληρότητα στα γήπεδα με τα περισσότερα εισιτήρια.

Σημειώνεται ότι το γερμανικό αλλά και το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έρχονται να προστεθούν – από την επόμενη σεζόν – στο ιταλικό πρωτάθλημα (Serie A) αλλά και στο γαλλικό (Ligue 1) που επίσης «παίζουν» στη Nova τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη πλευρά, η Cosmote TV διατηρεί το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αγγλίας, την Premier League, που θεωρείται το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα και το πιο εμπορικό της Ευρώπης και ίσως όλου του κόσμου.

Θυμίζουμε πως η Nova έχει πλέον εξασφαλίσει και όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2020-2021 ώστε να μεταδίδονται αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, ενώ πριν την εξαγορά από το PC Partners, είχε τα δικαιώματα μόνο για εφτά ΠΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments