Ελλάδα

Θεσπρωτία: Νεκρός αστυνομικός με σφαίρα στο κεφάλι

Θεσπρωτία: Νεκρός αστυνομικός με σφαίρα στο κεφάλι
Θεσπρωτία: Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσπρωτία.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 54χρονος αστυνομικός στη Θεσπρωτία, τον οποίο εντόπισε πυροβολημένο η μητέρα του, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό με αστυνομικό, μετά και από εκείνο του αστυνομικού στα Χανιά που αυτοπυροβολήθηκε. Τη Μεγάλη Πέμπτη, αστυνομικός δέχθηκε επίθεση Πατήσια, όπου ο δράστης προσπάθησε να τον μαχαιρώσει, χτυπώντας ευτυχώς το αλεξίσφαιρο γιλέκο του.

Θεσπρωτία: Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση και συγκεκριμένα στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αστυνομικού, διενεργούν οι τοπικές αρχές, ενώ φως αναμένεται να ρίξει και η νεκροψία – νεκροτομή. Θεσπρωτία

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο σπίτι του 54χρονου στην Παραμυθιά και το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι πως αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο. Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, η οποία βρήκε το άψυχο σώμα του γιου της.

Το περιστατικό με τον Αστυνομικό στα Χανιά

Ένα επίσης σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στα Χανιά, όπου ένας 38χρονος αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε εν ώρα υπηρεσίας και συγκεκριμένα περιπολίας το πρωί του Σαββάτου, σε περιαστική περιοχή του Δήμου Χανίων.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του συναδέλφου του που ήταν μαζί στην υπηρεσία. Δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει, καθώς βρισκόταν έξω από το σταθμευμένο περιπολικό, παρά άκουσε τον πυροβολισμό και αντίκρισε τον συνάδελφό του αιμόφυρτο.

Η επίθεση στα Πατήσια

Οικογενειακό, αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στα Πατήσια, ανάμεσα σε δυο αδέρφια από τη Γεωργία, οι οποίο διαπληκτίστηκαν έντονα, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει κι ο ένας να τραβήξει μαχαίρι και να τραυματίσει τον αδερφό του. Ευτυχώς, όχι θανάσιμα.

Στη συνέχεια ο δράστης, μπροστά στους αστυνομικούς που είχα καταφθάσει, αυτοτραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε σε αστυνομικό σηκώνοντας μαχαίρι κατά πάνω του, στην προσπάθεια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. να δουν την κατάσταση της υγείας του και να τον ηρεμήσουν. Το μαχαίρι καρφώθηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος σώθηκε από θαύμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments