Αθλητισμός

Μίλαν: Στο στόχαστρο των οπαδών ο Ντοναρούμα

Μίλαν: Στο στόχαστρο των οπαδών ο Ντοναρούμα
Μίλαν: Εξοργισμένοι είναι οι οπαδοί της Μίλαν με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Στο στόχαστρο των οπαδών της Μίλαν βρέθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, μετά και τα κακά αποτελέσματα του τελευταίου καιρού. Να σημειωθεί βέβαια πως η Μίλαν πήρε χθες τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς νικώντας με 2-0 χθες τη Μπενεβέντο.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς θα συνεχίσει και του χρόνου στη Μίλαν, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, αναφέρουν ισπανικές εφημερίδες.

Μίλαν: Το μήνυμα των οπαδών στον Ντοναρούμα

Ο «Τζίτζι» Ντοναρούμα μένει ελεύθερος στις 30 του Ιούνη, έπειτα από τόσα πολλά επεισόδια αναφορικά με το μέλλον του στους «ροσονέρι» δεν έχει υπογράψει ακόμα την πρόταση που του έχει κάνει η ομάδα και ο κόσμος φαίνεται ότι κουράστηκε. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το SkySport Italia, οπαδοί τον ενημέρωσαν ότι αν δεν έχει υπογράψει μέσα στην εβδομάδα, να θέσει εαυτόν εκτός πλάνων του Στέφανο Πιόλι για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στην Γιουβέντους.

Φάση από ματς της Μίλαν

Η μεγάλη κυρία φαίνεται να έχει πει στην πλευρά του παίκτη πως είναι έτοιμη να καλύψει τις απαιτήσεις του και να τον κάνει δικό της τον ερχόμενο Ιούνιο όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Μίλαν.Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ντοναρούμα ξέσπασε σε κλάματα και ήταν σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στην Μπενεβέντο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η Γιουβέντους δεν είναι η μοναδική η οποία ενδιαφέρεται για τον Ντοναρούμα και δεν αποκλείεται τελικά εάν φύγει από την Μίλαν να πάει στο εξωτερικό.

Μίλαν: Γιατί βρέθηκε στο στόχαστρο ο Ντοναρούμα

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Λάτσιο, όπου η Μίλαν γνώρισε ταπεινοτική ήττα με 3-0, θέλησε να ανταλλάξει φανέλες με τον ομόλογό του της Λάτσιο και πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν, Πέπε Ρέινα, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν τον χαμογελαστό “Τζίτζο” και το αίμα των φίλων των διαβόλων να ανεβαίνει στο κεφάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments