Ελλάδα

Πτήσεις Aegean και Olympic Air: Ακυρώσεις και αλλαγές για την Πέμπτη 6 Μαΐου

Πτήσεις Aegean και Olympic Air: Ακυρώσεις και αλλαγές για την Πέμπτη 6 Μαΐου
Πτήσεις Aegean και Olympic Air: Θα υπάρξουν ακυρώσεις και αλλαγές λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος.

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων των Aegean και Olympic Air θα υπάρχουν την Πέμπτη 6 Μαΐου, λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας (11:00-15:00) που θα κάνει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος, κατά τη συμμετοχή της στη Γενική Απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ. Να σημειώσουμε ότι λόγω της απεργίας που έχουν καλέσει σήμερα ΓΣΕΕ και συνδικάτα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς υπάρχουν αλλαγές στα δρομολόγια τους. Θυμίζουμε ότι οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά έχουν μεταφερθεί τόσο για τη σημερινή μέρα, όσο και για την Πέμπτη.

Πτήσεις Aegean και Olympic Air: Ακολουθούν όλες οι ακυρώσεις και τροποποιήσεις:

Πτήσεις Aegean και Olympic Air: Ακυρώσεις και αλλαγές για την Πέμπτη 6 Μαΐου

Πτήσεις Aegean και Olympic Air: Ακυρώσεις και αλλαγές για την Πέμπτη 6 Μαΐου

Στην ανακοίνωσή τους οι εταιρείες σημεώνουν: «Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες όπως επισκέπτονται το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή επικοινωνήσουν στα κάτωθι τηλέφωνα:

  • Για την AEGEAN:

801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

  • Για την Olympic Air:

801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό).

Τι ισχύει σήμερα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των εργαζομένων, τα μέσα μεταφοράς θα κινηθούν ως εξής:

Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ έχουν προκηρυχθεί στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 και τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 20:00.

Το Μετρό γραμμές 2 και 3 θα κινηθεί από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ. Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας από τις έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Δεν θα εκτελούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Το Τραμ θα λειτουργεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 12:00 και από τις 16:00 έως τη λήξη. Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής έχει προκηρύξει στάση εργασίας μεταξύ 12:00 – 16:00 με αποτέλεσμα οι συρμοί να μείνουν ακινητοποημένοι σ’ αυτό το διάστημα.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και ο προαστιακός σιδηρόδρομος. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε 24ωρη απεργία. Εξαιτίας της απεργίας θα υπάρξει σήμερα αναστολή των νυχτερινών δρομολογίων στη γραμμή της Χαλκίδας και αναστολή του δρομολογίου 3632 της γραμμής μεταξύ Θεσσαλονίκης -Σερρών.

Επιπλέον, σήμερα δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια λεωφορείων που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του σιδηροδρομικού δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Κανονικά θα πραγματοποιούν δρομολόγια τα τρόλεϊ και ο ηλεκτρικός (γραμμή 1 Μετρό). 

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments