Lifestyle

Καφέ της Χαράς: Το μήνυμα της Μπέσυς Μάλφα για το τέλος της σειράς

Καφέ της Χαράς: Το μήνυμα της Μπέσυς Μάλφα για το τέλος της σειράς
Καφέ της Χαράς: Μπορεί η Μπέσυ Μάλφα να μη συμμετείχε στη γνωστή σειρά, αλλά ο σύζυγός της έκανε θραύση με την παρουσία του σε αυτή ως «Φατσέας».

Το Καφέ της Χαράς τέλειωσε σήμερα και έτσι όσοι το έβλεπαν ή όσοι είχαν σχέση με την παραγωγή του έστειλαν μηνύματα στα social media. Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος «πανικός» είχε γίνει ξανά όταν ξεκίνησε και πάλι, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι «κόπηκε» μια επίμονη σκηνή παρενόχλησης.

Αν και η Mπέσυ Μάλφα δεν συμμετείχε στη σειρά έχει ιδιαίτερη σύνδεση με αυτή καθώς ο σύζυγός της Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κρατούσε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η κόρη της Όλγα έκανε εκεί το τηλεοπτικός της ντεμπούτο. Θυμίζουμε ότι ο σύζυγός της έχει δηλώσει ότι πολλοί στον δρόμο τον φωνάζουν «Φατσέα» από το συγκεκριμένο σίριαλ.

Καφέ της Χαράς: Τι έγραψε η Μπέσυ Μάλφα

«ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ” Τελευταίο επεισόδιο!!! Δίπλα στον σύζυγό μου, την σύζυγό του, και τις δύο μας κορες!!!! Κι ο Θοδωρης απο κοντα συμπαραστάτης!», έγραψε η Μπέσσυ Μάλφα που ήταν παρούσα στο τελευταίο, συγκινητικό γύρισμα και πόζαρε παρέα με την οικογένειά της και την τηλεοπτική σύζυγο του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Τζοϋς Ευείδη μπροστά από το καφενείο του «Φατσέα» για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μπέσσυ Μάλφα (@bessy.malfa)

Ποια είναι η Μπέσυ Μάλφα

Η Μπέσσυ Μάλφα (ή αλλιώς Παναγιώτα Βασιλοπούλου) γεννήθηκε στην Αθήνα 26 Σεπτεμβρίου του 1966. Είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η μητέρα της, Όλγα Μάλφα, ήταν ζωγράφος, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Βακαλό, ενώ ο πατέρας της, Γιάννης Βασιλόπουλος, ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό. Ήταν πολύ δεμένη με τους γονείς της και ο θάνατός τους ιδιαίτερα αυτός της μητέρας της τής στοίχισε πολύ. Έχει έναν αδερφό, τον Γιώργο Βασιλόπουλο.

Καφέ της Χαράς: Το μήνυμα της Μπέσυς Μάλφα για το τέλος της σειράς

Καφέ της Χαράς: Το μήνυμα της Μπέσυς Μάλφα για το τέλος της σειράς

Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή «γιος Ιωσήφ» (Saint Joseph). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και καταλαβαίνει λίγο Γερμανικά και Ιταλικά. Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, χορό στην Κρατική Ορχηστική Σχολή Χορού και κλασικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών.

Για την επαγγελματική της πορεία προτίμησε να χρησιμοποιήσει το επίθετο της μητέρας της και αυτό διότι όταν ήταν στο Θέατρο Τέχνης δούλευε ταυτόχρονα και ως χορεύτρια-τραγουδίστρια ενώ δεν επιτρεπόταν. Έχει ωραία φωνή γι’ αυτό στο παρελθόν υπήρξε και τραγουδίστρια κάτι που σαν ηθοποιός το ασκεί περιστασιακά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Από το 1997 είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ενώ κουμπάροι τους είναι οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου και Στέλιος Μάινας.  Με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση γνωρίστηκε στο σίριαλ «Πανδοχείο βρικολάκων» της ΕΤ1, το 1994.

Έχουν τρία παιδιά, οι δίδυμες κόρες, Όλγα (το όνομα της μητέρας της Μπέσυς) και Νίκη (το όνομα της μητέρας του Γεράσιμου) και ένα γιο, τον Γιάγκο (Ιωάννης Άγγελος, από τον ήρωα του βιβλίου του Μίκα Βαλτάρη «Ο Μαύρος Άγγελος»). Οι κόρες Όλγα και Νίκη, με σπουδές στην υποκριτική, ακολουθούν το επάγγελμα του ηθοποιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments