Video

Το Καφέ της Χαράς: Το μεγάλο φινάλε της σειράς

Το Καφέ της Χαράς: Το μεγάλο φινάλε της σειράς
Το Καφέ της Χαράς: Σήμερα αναμένεται να ρίξει αυλαία η σειρά που έγραψε ιστορία στον τηλεοπτικό αέρα με το χιούμορ και τη φαντασία της.

Το Καφέ της Χαράς αναμένεται να ρίξει σήμερα (6/5) αυλαία, νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Θυμίζουμε πως σε εμφάνισή της στην εκπομπή «The 2Night Show», η Μαριαλένα Ροζάκη, που υποδύεται την «Αρετή» στο «Καφέ Της Χαράς», μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, επηρεασμένη από την ηθοποιό μητέρα της, Ιλιάδα Λαμπρίδου. Ακόμη, ένας αγαπημένος χαρακτήρας αποχώρησε από την τηλεοπτική σειρά.

Όπως ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας είχε δηλώσει, το φινάλε θα το βλέπαμε στις 10 Ιουνίου, ωστόσο η απόφαση του ΑΝΤ1 να αρχίσει να προβάλλει δύο επεισόδια την εβδομάδα, άλλαξε τα δεδομένα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το φινάλε της σειράς να μεταφερθεί για τις 6 Μαΐου. Το Καφέ της Χαράς

Το επεισόδιο της Τετάρτης 5 Μαΐου

Η ημέρα του γάμου ξημερώνει. Ο Περίανδρος ετοιμάζεται να συνοδέψει τη νύφη, γιατί η Χαρά τον παρακάλεσε να το κάνει εκείνος, αφού ο πατέρας της Βάλιας δεν μπόρεσε να έρθει. Έτσι κι αλλιώς αφού σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ο Περίανδρος θα γίνει πατριός της. Ενώ η Αρετή ετοιμάζεται να πάει στο γάμο, ο Μάνος εξαφανίζεται από το σπίτι και τον βλέπουμε να παίρνει ένα άλογο και να τρέχει σαν τρελός.

Η Βάλια ντύνεται νύφη, αλλά είναι λίγο θλιμμένη. Τη διάθεσή της θα φτιάξει το δώρο γάμου που της έκανε ο Περίανδρος, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Τρελαντώνη. Η ώρα του γάμου πλησιάζει και όλοι περιμένουν στην εκκλησία τη νύφη. Ο Περίανδρος με το αυτοκίνητο και τη Βάλια νύφη πηγαίνουν προς τον χώρο του γάμου όταν μπροστά τους ξεπροβάλλει ο έφιππος Μάνος, κόβοντας την πορεία τους. Η Βάλια κατεβαίνει, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, αλλά τελικά κλέβεται μαζί του και φεύγουν με το άλογο.

Το μεγάλο φινάλε

Ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους, λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι δίνοντας τόπο στα νιάτα. Ο Όθων τα βρίσκει με την Άντζυ. Επειδή, όμως, η ζωή δεν είναι ελληνική ταινία για να τελειώνουν όλοι ζευγάρια στην εκκλησία, η Αρετή φεύγει για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος καταφεύγει σε ένα μοναστήρι.

Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος και ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη. Παράλληλα, η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγαίνει στην επιφάνεια ξανά, από μία νέα μαρτυρία που ενοχοποιεί τον Περίανδρο, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου. Και ενώ οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το εγγονάκι τους ένα θαύμα συντελείται.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Το καφέ της Χαράς θεωρείται μια από τις γνωστότερες ελληνικές σειρές που δημιουργήθηκαν ποτέ, ενω λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμα και σε τηλεθεατές που δεν είχαν γεννηθεί την εποχή της αρχικής προβολής της.

Σκηνοθέτες της σειράς ήταν ο Κώστας Λυχναράς (1η σεζόν) – Τάκης Μιχαήλ (2η & 3η σεζόν) και το σενάριο έγραφαν οι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά. Η σειρά διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό του νομού Αρκαδίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments