Lifestyle

Φοίβος: Η αυστηρή κριτική του στον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Φοίβος: Η αυστηρή κριτική του στον Στέφανο Πιτσίνιαγκα
Φοίβος: Αυστηρή ήταν η κριτική του μεγάλου καλλιτέχνη στον νεαρό παίκτη του House of Fame, λόγω της αντίδρασης του απέναντι στο τραγούδι που ερμήνευσε.

Ο Φοίβος ήταν ιδιαίτερα αυστηρός στην κριτική του απέναντι στον Στέφανο Πιτσινιάγκα. Mετά από μια εβδομάδα απουσίας, λόγω Πάσχα, το House of Fame επέστρεψε στους δέκτες των τηλεθεατών, φέρνοντας μία ακόμη αποχώρηση παίχτη. Εντυπωσιακή εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είναι και η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που το πρόσωπό της φιγουράρει σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν, κατά την διάρκεια της κριτικής του στην Μαριάννα Κάρα και στον Στέφανο Πιτσινιάγκα, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τη συμπεριφορά κάποιων σπουδαστών και η κριτική του ήταν για ακόμα μια φορά αυστηρή και καυστική.

Η κριτική του στον Στέφανο Πιτσινιάγκα

Ο Φοίβος ρώτησε ευθέως τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα αν «την έχει ψωνίσει» με αφορμή την αντίδρασή του, όταν του ανατέθηκε το τραγούδι «Push ups».

«Μήπως έχεις πάρει πολύ αέρα; Την έχεις ψωνίσει; Ποιος είσαι εσύ για να κρίνεις το κομμάτι; Δεν είπαμε βρε παιδιά ότι δεν θα κρίνετε τα κομμάτια; Δεν είστε εδώ για να κρίνεται τα κομμάτια, αλλά είστε εδώ για να κρίνουμε εμείς ως εκκολαπτόμενους τραγουδιστές», είπε με έντονο ύφος ο Φοίβος.

Η αποχώρηση της βραδιάς

Οι σπουδαστές εμφανίστηκαν στην σκηνή και ερμήνευσαν τα τραγούδια που τους ανέθεσε ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος. Στη συνέχεια οι επίδοξοι τραγουδιστές βρέθηκαν μπροστά από τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Φοίβο, τον Γιώργο Αρσενάκο και την Καίτη Γαρμπή ώστε να ακούσουν την κριτική τους.

Ωστόσο, ένα από τα παιδιά στο τέλος της βραδιάς έπρεπε να δει την πόρτα της εξόδου και να εγκαταλείψει το «House of Fame». Να υπενθυμίσουμε πως υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η Μαριάννα Κάρα, η Έλενα Δομάζου και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι τελικά η Έλενα Δομάζου. Οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι o Jimmy Sion, o Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Γιώργος Ντίνος και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments