Video

Γιώργος Σαμπάνης: Βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω

Γιώργος Σαμπάνης: Βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω
Γιώργος Σαμπάνης: Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» αυτού του Σαββάτου βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, όπου μίλησε για τη ζωή του, τον αθλητισμό και το τραγούδι.

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, όπου προχώρησε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν και οι Κωστής Μαραβέγιας και Γιώργος Κατσαρός.

Γιώργος Σαμπάνης: Μίλησε για την πρώτη του μεγάλη επιτυχία

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Σαμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το αγαπώ το τραγούδι «Σ’ αφήνω στον επόμενο» γιατί, παρόλο που δεν είναι ένα κομμάτι της αισθητικής μου, το έγραψα γιατί μου είπε ο Γιάννης Δόξας πως πρέπει να το γράψω και πρέπει να το κάνουμε. Έκανα αυτό που μετά έμαθα πως έκανε και ο Νταλάρας. Του είπα, «δεν θέλω να τραγουδήσω άλλο τέτοιο τραγούδι. Θα πω ένα και τέλος». Και το δέχθηκε. Όμως, ο Δόξας βγήκε αληθινός. Το «Σ’ αφήνω στον επόμενο» τα πρώτα χρόνια μου έδωσε χρόνο».

«Μου έδωσε χρόνο να μπορέσω να τραγουδήσω, να κάνω lives, να δείξω το πόσο καλός μπορεί να είμαι πάνω στη σκηνή, να φτιάξω ρεπερτόριο και να γνωρίσω ανθρώπους» πρόσθεσε ο συνθέτης και τραγουδιστής στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Καλώς ή κακώς μου έδωσε χρόνο. Και πέρασε σαν ένα καλτ τραγούδι το οποίο μου αρέσει». Ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε μάλιστα πως υπήρχε ένα τραγούδι που κουβαλούσε για χρόνια και το άλλαζε ώσπου το έδωσε στην Έλενα Παπαρίζου και ήταν φυσικά… «Το φιλί της ζωής»

Γιώργος Σαμπάνης: Τι είπε για τον πρωταθλητισμό

Για τον αθλητισμό και τα μετάλλιά που έχει κερδίσει στον στίβο ανέφερε: «Αν περάσεις από τον αθλητισμό μετά τα άλλα είναι εύκολα. Ο Πρωταθλητισμός είναι πολύ δύσκολος. Εγώ ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν έχεις προσωπική ζωή και στιγμιαία μπορείς να χάσεις έναν στόχο, χωρίς να έχεις κάνει κάτι λάθος. Έχασα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από ένα τραυματισμό εκτός προπόνησης. Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο», είπε και αποκάλυψε πως έχει πάρει πολλά μετάλλια, αλλά και ότι ξεκίνησε τον στίβο από τύχη. Γιώργος Σαμπάνης

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που οι γονείς του Γιώργου Σαμπάνη μίλησαν για εκείνον, με τη μητέρα του να αναφέρει πως «την πρώτη σύνθεση την έκανε πριν να γίνει ενός έτους στην κούνια του». «Όταν μια οικογένεια διαλύεται τα παιδιά εισπράττουν την καταστροφή. Ευτυχώς υπήρχαν οικογένειες με αγάπη. Υπήρξε συνεννόηση», ανέφερε ο πατέρας του μιλώντας για τον χωρισμό που είχε από τη μητέρα του Γιώργου Σαμπάνη όταν εκείνος ήταν παιδί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments