Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών Κορίνθου

Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών Κορίνθου
Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών- Κορίνθου: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ οχήματα.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου  στην έξοδο της Μotor Oil με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα. Δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σφοδρά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Κρήτη τροχαίο: Ζευγάρι ηλικιωμένων ψυχορραγούσε για δύο μέρες

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που ψυχορραγούσε για δύο ημέρες στην άσφαλτο προτού εντοπιστεί.

Το νέο τροχαίο που σημειώθηκε θυμίζει έντονα εκείνο που έλαβε χώρα στο Μπαλί του Ρεθύμνου Κρήτης, με τον 40χρονο να έχει ξεψυχήσει 4 με 5 μέρες προτού εντοπιστεί.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε αιμόφυρτο νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή της Σητείας, στο δρόμο Ζάκρου – Ξερόκαμπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ ο σύζυγός της έχει τραυματιστεί βαριά.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι ηλικιωμένων βρισκόταν στο σημείο του τροχαίου για δύο ημέρες, προτού εντοπιστούν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανετράπη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, η ηλικιωμένη γυναίκα και ο σύζυγος της να τραυματιστεί βαριά.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει το ηλικιωμένο ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του ηλικιωμένου στο νοσοκομείο Σητείας, υπέστη ανακοπή, ωστόσο ανατάχθηκε, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments