Lifestyle

Survivor spoiler 12/5: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Survivor spoiler 12/5: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο
Survivor spoiler 12/5: Κόκκινοι και Μπλε διαγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας, με το οποίο θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Νέο επεισόδιο Survivor για σήμερα Τετάρτη 12/5, με ένα νέο spoiler που προμηνύει εξελίξεις. Στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε οικειοθελώς μετά από 5 μήνες παραμονής του στο παιχνίδι, ο James Καφετζής, με τον Νίκο Μπαρτζή να είναι πολύ συγκινημένος.

Στο αποψινό επεισόδιο αναμένεται να δούμε ένα νέο αγώνα μεταξύ Μπλε και Κόκκινων για την κατάκτηση του επάθλου επικοινωνίας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως μετά την αποχώρηση του Καφετζή τα πράγματα για την μπλε ομάδα δεν είναι καλά.

Οι Κόκκινοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Στα θέματα που αφορούν τις δύο ομάδες, οι κόκκινοι είναι ανεβασμένοι και πάνω από όλα έχουν έξι παίκτες, τη στιγμή που η μπλε προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Πλέον έμειναν τέσσερις και τουλάχιστον για σήμερα τρεις, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης πέρα της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης, έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του.

Οπότε, το σημερινό έπαθλο πρόκειται να το αποσπάσουν οι κόκκινοι, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη για την κόκκινη ομάδα. Η ομάδα λοιπόν πρόκειται να επικοινωνήσει με τους συγγενείς τους και με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες να πάρουν το απαραίτητο μπουστάρισμα, λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό.

Επιστρέφει ο Αλέξης Παππάς;

Από ότι φαίνεται η αποχώρηση του James πρόκειται να προκαλέσει αναταράξεις στο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς, καθώς ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή.

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει πολλές εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης, κυρίως από μερικούς συμπαίκτες του. Άλλωστε να θυμίσουμε πως πολλοί παίκτες δεν θέλουν με τίποτα να δουν τον πρώην παίκτη να επιστρέφει στο ριάλιτι.

Πόσα χρήματα κέρδισε ο James Καφετζής

Μέσα στα πράγματα που κανένας δεν περίμενε ήταν την αποχώρηση του Καφετζή από το παιχνίδι. Μετά την οικειοθελή του αποχώρηση αξίζει να αναφερθεί το ποσό που κατάφερε να κερδίσει στους πέντε μήνες παραμονής του.

Σύμφωνα με τα στατιστικά ήταν νούμερο 2 στην κατάταξη με 171 αγώνες, με 114 νίκες και μόνο 57 ήττες. Όσο για την αμοιβή του, οι πρώην μαχητές ή όσοι δεν θεωρούνται επώνυμοι, παίρνουν χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 500 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ειδικότερα, ο Τζέιμς συγκέντρωσε 20.000 ευρώ με αμοιβή 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Η ανακοίνωση του Τζέιμς

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Όπως είναι λογικό ο Νίκος Μπάρτζης ξέσπασε σε κλάματα για τον φίλο του και δήλωσε πως θα τον βρει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα. Έπειτα ο James Καφετζής με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε πως το μεγαλύτερο έπαθλο που κέρδισε στο Survivor, είναι η φιλία του με τον Νίκο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στους παίκτες αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό πως με την επιλογή του James να φύγει από το Survivor, δεν θα υπάρξει αποχώρηση και έτσι ο Κόρο και η Μαριαλένα παραμένουν ασφαλείς για αυτή την εβδομάδα.

Τζέιμς και Νίκος αντάλλαξαν μπλούζες και ο δεύτερος χάρισε το κολιέ ατομικής ασυλίας στον πρώτον. Οι δυο τους απέδειξαν αυτούς τους πέντε μήνες τι σημαίνει πραγματική φιλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments