Lifestyle

Ελένη Καρακάση: Για ποιο λόγο τής βγήκε η ρετσινιά

Ελένη Καρακάση: Για ποιο λόγο τής βγήκε η ρετσινιά
Ελένη Καρακάση: Για ποιο λόγο τής βγήκε η ρετσινιά; Τι αναφέρει η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Η Ελένη Καρακάση ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «The 2night show» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία της στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της που όπως παραδέχτηκε έχει δημιουργήσει κατά καιρούς ένα αρνητικό κλίμα εναντίον της στον χώρο.

«Η γλώσσα μου είναι κοφτερή και βαριά. Μου έμεινε η ρετσινιά ότι τα λέω τσεκουράτα. Πιο μικρή έκανα πιο πολλή υπομονή, βέβαια προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ και να μιλάω όταν τα βλέπω πιο καθαρά. Αλλά ναι, μου έχει βγει το όνομα ότι “μην την πάρετε γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά”. Και συνέχισε: «Στην υποκριτική έχω πολλή υπομονή. Στο τραγούδι, που το κάνω πιο ερασιτεχνικά και ρομαντικά είμαι πιο σκληρή δεν δέχομαι συμβιβασμούς. Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες. Στις “Άγριες Μέλισσες” για παράδειγμα έχω εκνευριστεί δύο φορές.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός έδωσε μία γεύση από το τι μέλλει γενέσθαι στο Διαφάνι και τις ζωές των πολύπαθων ηρώων ενώ αναφέρθηκε και στο πώς επηρέασε η καραντίνα το επάγγελμά της και στο πλήγμα που επέφερε στην ψυχολογία της.

Η Ελένη Καρακάση γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 5 Φεβρουαρίου 1973. Είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή και συγκεκριμένα στη μελοδραματική. Κατέχει δίπλωμα κλασικού τραγουδιού. Έχει πάει στα ωδεία Αθηνών, Αθήναιον – Μαρία Κάλλας και μουσικοί ορίζοντες.

Έχει παίξει στις σειρές, «Η ώρα η καλή», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Super μπαμπάς», «Λάκης ο γλυκούλης» «YFSF» «Ar3na Star»  «Παρθένα ζωή»  «Έγκλημα και Πάθος» «YFSF ως καθηγήτρια φωνητικής» «Η επιστροφή» «Άγριες Μέλισσες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments