Αθλητισμός

Μουρίνιο: Θέλει τον Μπουφόν στην Ρόμα

Μουρίνιο: Θέλει τον Μπουφόν στην Ρόμα
Σύμφωνα με ιταλική εφημερίδα, ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να πάρει στη Ρόμα τον Τζιανλουϊτζι Μπουφόν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει «πιάσει δουλειά» και καταστρώνει τα σχέδια του για την δημιουργία μίας ισχυρής Ρόμα, που θα πρωταγωνιστήσει τόσο στο καμπιονάτο, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εφ΄ όσον καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο» για το Conference League.

Σημειώνεται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί πλέον «παρελθόν» από το τιμόνι της Τότεναμ, αναλαμβάνοντας τον πάγκο της Ρόμα.

Για την θέση ανάμεσα στα δοκάρια των «τζιαλορόσι», ο Πορτογάλος προπονητής, θέλει τον Τζιανλουϊτζι Μπουφόν, ο οποίος πρόσφατα αποχαιρέτησε την Γιουβέντους, μετά από πολλά χρόνια καριέρας στην «γηραιά κυρία».

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», ο Ιταλός τερματοφύλακας θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο και στο πλαίσιο αυτό, περιμένει τις επίσημες προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, προκειμένου να επιλέξει την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του.

Ζοσέ Μουρίνιο: Η επιστροφή του στον πάγκο της Ρόμα

Παρελθόν από το «τιμόνι» της Τότεναμ αποτελεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία. Ο Πορτογάλος προπονητής λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο, συμφώνησε με την Ρόμα και θα την αναλάβει για την σεζόν 2021/22.

Επιστρέφει έτσι μετά από 11 χρόνια στην Ιταλία, όπου έχει στο ενεργητικό ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από την Ίντερ, κατακτώντας το τρεμπλ το 2010.

H συμφωνία του Μουρίνιο με την ομάδα της Ρώμης έχει ισχύ μέχρι το 2024. Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ιταλικός σύλλογος ο 58χρονος προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία τη νέα σεζόν έως το καλοκαίρι του 2024, αντικαθιστώντας τον συμπατριώτη του Πάουλο Φονσέκα.

Ο 48χρονος τεχνικός «πλήρωσε» την αποτυχημένης φετινής σεζόν για την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, η οποία βρίσκεται μόλις στην 7η θέση της Serie A και κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης για την ερχόμενη σεζόν.

Ως εκ τούτου, οι ιθύνοντες του κλαμπ, αποφάσισαν να δώσουν τα «κλειδιά» στον γνώστη του Καμπιονάτο Ζοσέ Μουρίνιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Special One επιστρέφει μετά από 11 χρόνια στο Καμπιονάτο, εκεί όπου στο ενεργητικό του έχει σημειώσει ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από την Ίντερ, κατακτώντας το τρεμπλ το 2010.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments