Lifestyle

Κατερίνα Λάσπα: Κορμί φέτες μετά από δυο εγκυμοσύνες

Κατερίνα Λάσπα: Κορμί φέτες μετά από δυο εγκυμοσύνες
Κατερίνα Λάσπα: Κορμί «φέτες» μετά από δυο εγκυμοσύνες.

Σώμα «θανατηφόρο» διατηρεί η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια μετά από δύο εγκυμοσύνες. Ο λόγος για την Κατερίνα Λάσπα, η οποία μετά από δυο εγκυμοσύνες και έχοντας πατήσει τα 45, αποδεικνύει πως άμα θέλει κάποιος παραμένει πάντα νέος και fit.

Η Κατερίνα Λάσπα προσέχει πολύ τη διατροφή της και διατηρεί μια καλή σιλουέτα, αφού γυμνάζεται σκληρά σε καθημερινή βάση. «Κοίταξε λόγω πρωταθλητισμού και αθλητισμού γενικότερα έχω μια κεκτημένη ταχύτητα που δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου διαφορετικά από ότι τον έχω συνηθίσει από πιτσιρίκα. Έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Αυτό συνεπάγεται ότι πάνω-κάτω ξέρω τι “πρέπει” και τι “δεν πρέπει” διατροφικά! Αλλά ξέρεις, όταν περνάς από τα 25 ή ακόμη και τα 30, κάποια κόλπα που κάνεις δεν πιάνουν. Ενδεχομένως να θέλει και διπλή προσπάθεια συντήρησης. Άρα ένα πρώτο μυστικό είναι η συστηματική επαφή με το σώμα μας ακόμη και το ελάχιστο του μισαώρου, του 20λέπτου γυμναστικής καθημερινά. Το λέω σε απλή μορφή, γιατί εγώ έχω περάσει σε άλλα πράγματα εδώ και χρόνια.

Την πρώτη, δεύτερη χρονιά που δεν δούλευα έκανα κανονική προπόνηση με διατροφή, 6 γεύματα, συμπληρώματα, είχα βάλει και 10 κιλά για αυτόν το λόγο. Αερόβια, προπόνηση με ένα ρεπό την εβδομάδα. Με personal trainer το έκανα. Με στόχο: χάνουμε λίπος, χτίζουμε! Χάνουμε λίπος, χτίζουμε! Το οποίο αποτέλεσμα μου έμεινε και μετά το συντηρήσαμε. Δηλαδή τα πάντα ήταν με το ρολόι. Είναι πολύ βασικό να κρατιούνται σταθερές ώρες φαγητού και σταθερές ώρες ύπνου», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Η Κατερίνα με το όμορφο παρουσιαστικό και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο ξεσήκωνε το τηλεοπτικό κοινό.  Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στο νου όλων των τηλεθεατών όταν η όμορφη παρουσιάστρια έβγαινε στο γυαλί φορώντας μόνο το μαγιό της. Σήμερα, ζει τον έρωτά της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, έχοντας αποκτήσει μαζί του δύο υπέροχα παιδιά. Θυμίζουμε πως τον Μάιο του 2017 έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Δείτε την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram με ένα καυτό μπικίνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments